Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czytam sobie wlasnie

Potega podswiadomosci

Polecane posty

Gość Czytam sobie wlasnie
ktoś jeszcze czytal? jakies opinie?

Gość gość
Fajna ksiazka

Co, jak co, ale książka potrafi podnieść na duchu, dodać optymizmu i siły do dalszej walki. PS. najbardziej rozbawił mnie ten zakaz dla katolików...średniowiecze normalnie...ponoć Harry Potter dla dzieci z katolickiej podstawówki też zakazany...serio, koleżanka, która była opiekunką na feriach zaczęła im czytać, a dzieciaki, ze tej książki nie mogą czytać, bo jest zakazana...no normalnie...niedługo chyba znowu jakaś inkwizycja nas czeka, palenie na stosach itp...

Uważam, że najważniejsze jest samodoświadczenie i wypróbowanie zdobytej wiedzy w praktyce. Jestem przekonana, że istnieje w nas siła, która niestety rzadko wychodzi na jaw. Moc zmieniania naszej rzeczywistości, jak chcemy. Kierując się tym przekonaniem, szukałam odpowiedzi Ale w końcu ją znalazłam polecam gorąco producenta energiczna-wiecznosc poszukajcie

Gość gość
Czytałem . Przeczytajcie teź książkę SILVY Samokontrola umysłu .

Gość gość
tylko Bóg daje wszystko miłosc pieniadze sławe

Gość gość
Ja polecam zapoznać się bliżej z tematem metody kwantowe czyli terapii dwupunktem. Terapia dwupunktem pomaga dokonywać zmiany na lepsze stosując techniki kwantowe https://terapiadwupunktem.pl/. Techniki kwantowe to potężne narzędzie pomagające ludziom uzdrowić swoje życie na różnych poziomach i płaszczyznach.

Gość Zoska

Dużo czytam na tej stronie o tego typu terapii Dwu punktem  zmian na lepsze i powiem wam, że jestem pod wrażeniem tego co piszą. Moim zdaniem warto poświęcić nawet 30 minut i co dzień zagłębiać się w to. 

Gość poz

Książki tego typu są dla ludzi o otwartych umysłach. One  uczą asertywnosci i pozytywnego podejścia do życia. Brak tych cech jest najczestszą przyczyną niepowodzeń życiowych i święty Boże nie pomoże. Głupotą jest twierdzenie że czytanie podobnych wydawnictw ma coś wspólnego z szatanem. Ludzie!!!żyjemy w 21 wieku😀