Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nell_1234

Czyżby nam wyszło

Polecane posty

Gość Nell_1234

Pewnie już tysiąc takich tematów było ale nie wytrzymam czekać tydzień aż będę mogła test zrobić.... Mam takie pytanie. Mianowicie nie zabezpieczamy się z mężem i nie żebyśmy się starali ale też nie uważamy. Ostatnie krwawienie miałam 4tego listopada. Dostaje go pi razy drzwi co 29 dni czyli wychodzi że 19tego listopada miałam owulacje. Kochamy się praktycznie codziennie więc wiem, że jest realna szansa na to żebyśmy zaszli w ciążę. Objawy są takie, że mam ekstremalnie obfite białe tak jakby upławy, temperatura ciała podniesiona (37 Stopni a w pochwie ponad 38 stopni), lekkie zawroty głowy i bym cały czas spała. Bardzo dużo piję - praktycznie czuję się tak jak bym wysychała :/ Cały czas pragnienie mnie męczy i skórę też mam od paru dni taką wiórowatą :/ Ja już nie wiem czy sobie wkręcam i to moja podświadomość czy faktycznie jest coś na rzeczy? Jak sądzicie? Dziękuję wam z góry za wasz czas ;) Pozdrawiam

Gość gość
jest ZA WCZEŚNIE na jakiekolwiek objawy ciązy, więc przestan się nakrecać, nawet do zagnieżdżenia jeszcze pewnie nie doszło ( o ile było zapłodnienie), a dopiero po nim wytwarza się hormon hcg, który wywołuje objawy ciążowe

Gość Nell_1234
Tak myślałam, że się tylko nakręcam ^^ Dziękuję.

Gość gość
Mam tą samą sytuację tydzień do okresu, tyle,że oprócz cholernego rozdrażnienia nic więcej się nie dzieje, wybucham jak bomba, nawet siostra się zdziwiła,że coś sie ze mną dzieje,łatwo mnie rozdrażnić, ale i szybko sie tez wyciszam - nie wiem co to jest, mam tak od 14 dc, a owulację miałam gdzies 11-12 dc, miałyście tak może?ktoś wie co to może być?na PMS to zdecydowanie za wcześnie,bo cykl mam 26-dniowy

Gość gość
U mnie wlaśnie to jest niepokojące,bo nigdy tak nerwowa nie byłam, ostanio nawet na chorą na raka mamę nawrzeszczałam, dlatego siostra mi powiedziała,że mnie nie poznaje, nie wiem czy to przez stres, czy nerwy zwiazane z choroba mamy czy przez coś innego np tarczycę już sama zgłupiałam, te rozdrażnienie jest okropne.

Gość gość
5 dni po owulacji chcesz objawy ciąży...?Tak jak jedna dziewczyna pisała do zagnieżdżenia jeszcze nie doszło więc objawy to Twój wymysł albo źle się czujesz.

Gość gość
Mam tą samą sytuację tydzień do okresu, tyle,że oprócz cholernego rozdrażnienia nic więcej się nie dzieje, wybucham jak bomba, nawet siostra się zdziwiła,że coś sie ze mną dzieje,łatwo mnie rozdrażnić, ale i szybko sie tez wyciszam - nie wiem co to jest, mam tak od 14 dc, a owulację miałam gdzies 11-12 dc, miałyście tak może?ktoś wie co to może być?na PMS to zdecydowanie za wcześnie,bo cykl mam 26-dniowy ******************************** Na PMS jest za wcześnie na ciąże nie?

Gość gość
Ja nie mam żadnych objawów tylko te rozdrażnienie i niekontrolowane wybuchy złości

Gość gość
2 planowane ciąże za mną i powiem szczerze że na początku nie było żadnych objawów -cykl jak zwykle, tyle że okres nie nadszedł a test pozytywny. Proponuję spokojnie czekać do okresu i jeśli nie będzie to zrobić test.

Gość gość
Hej. Podepne sie. Czy w ciazy piersi moga bolec od gory?

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci i na ciążę się nie nastawiam,ale nie zabezpieczałam się,bo i tak uważam,że nie wpadne,bo wydaje mi się,że niepłodna już jestem, własnie moją siostrę zadziwiło moje zachowanie,bo nie posądzała mnie o takie rozdrażnienie, dlatego zapytałam czy moze ktos miał taki objaw ,a potem okazało się,że ciaża to była. Co do bólu piersi to mnie zawsze bolały w ciaży jak przed okresem, tak wiec trudno powiedzieć.

Gość gość
wyszło szydło z worka

Gość gość
mi wyszło i co zero objawów nadal

Gość gość
Ale z was sflustrowane tepaki!!! Jeszcze dobrze gość nie zalal te juz objawy oj durnoty durnoty pusto macie w głowach. Żadna tu w ciaxy nie jest 5 dni po owulacji i ona ma objawy no kuzwa nie mogę...... Jeszcze zapłodnienia nie było oileowulacje dobrze wyliczylas

Gość gość
A co to jest flustracja?

Gość gość
Masz objawy PMS co najwyżej, za wcześnie na objawy ciążowe. Podwyższona temperatura jest zawsze po owulacji do okresu, a przy ciąży utrzymuje się dłużej. Poczytaj sobie, jak cykl wygląda, a nie się wkręcasz. Pewnie jeszcze temperaturę mierzysz pod pachą i w ciągu dnia.....

Gość gość
Tak PMS w 14 dc jeszcze lepiej

Gość gość
a u mnie pierwszym objawem była nerwowość,wybuchy złości i płaczliwość,żadnych mdłosci,bólu piersi itp ciągnieć, poprostu miałam zmienne nastroje to wszystko

Gość gość
a czy utrata owlosienia lonowego to objaw ciąży?bo linieje i nie wiem co począć,ale to chyba ciąza tak czuję

Gość gość
jeśli kobieta stara się o dziecko to w każdym zachowaniu widzi objaw ciąży :D i zawsze to samo .. że nigdy tak nie miała i w ogole ... a zazwyczaj jest tak ze wszystkie objawy były wcześniej tylko na to po prostu na to nie zwraca się uwagi :D