Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LoOoOser

Co nie gra w sprawie pięknej mężatki i w innych sprawach

Polecane posty

Gość gość
a jak sie to ma do zycia? :)

Gość gość
straszne? jak straszne? to dlaczego zonaci jakos tych strasznych konsekwencji unikaja? :)

Æðelgast-Tobie i tak by mama nie pozwoliła mieć dziewczynę. Chyba rozumiem skąd się wzięła u ciebie ten aseksualizm. Gdyby nie twoja matka, to może był byś normalnym facetem.

BSA - mylisz się. Jestem dorosły. A jak poszedłem w tym roku na 2 rad=ndki, to moja matka się o tym w ogóle nie dowiedziała. Do dzisiaj myśli, że nie mam nawet tej pierwszej randki na karku . . .

W USA ponad 70% facetów i 50% kobiet zdradza. No właśnie, bo ona nie wie nawet.

Æðelgast-Jesteś dorosły, a nie matka nie chce abyś wyjechał na parę dni :D kogo chcesz oszukać? Skoro nawet matce boisz się powiedziec że idziesz na randkę. Jak byś laskę na noc przyprowadził, to by pewnie szumu narobiła na cały blok :D

Ja tam nie mówię, że to dobrze, tylko tak jest. Gdzieś w necie widziałem te statystyki.

powiedzmy ż e jesteście z jakąś panną i ona was zdradza przyjemnie by wam było nie wydaje mi się prawda

Ja jej nigdy z mężem nie widziałem. Rzadko się zauraczam, ale kilka razy miałem z takimi dziewczynami chyba na coś szanse, ale wtedy nie podszedłem.

Gość dawny cream
looser .. mężatki zostaw w spokoju , jest pełno dziewczyn co są samotne albo mają cchłopaków nimi sie lepiej zajmij

Gość gość
a looser nadal nie odpuszcza ciągle mężatki i mężatki. żle skończysz, chłopie.

To ta sama głównie. Jest piękna nastolatka, ale ona bardzo młoda i ma chłopaka. Poza tym też nie mam jak za bardzo.

Gość gość
można tylko współczuć

Gość dawny cream
loooser....to we wrocku jest bieda jesli chodzi o ładne panny bo i mnie w miescie jest pełno ładnych dziewczyn . nie mozesz skupiac sie tylko n 2 pannach bo moze bedziesz miec szanse u trzeciej lub czwartej

No są inne na pewno piękne, ale jak raz zobaczę taką w tramwaju, to i tak nie podejdę.

Gość dawny cream
wiem jaki masz problem, musiał bys sie gdzies zapisac i tam bysmiał szanse kogos poznac, ewentualnie mozesz z kumplem wybrac sie do klubu i tam starac sie kogos poznac ale tam raczej wiekszosc to puszczalskie

Gość Extraordinary Truth
Do przelamywania pierwszych lodow i oporow przed rozmowa z nieznajomymi kobietami poolecam speeddating ktory chyba nawet looser we wrocku co miesiac sie odbywa.