Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość errrrrrrrrrrrrrrrrrrrre

moja siostra wyzwala mnie dzisiaj od patologii

Polecane posty

Gość gość
Siostra ma sponsorować pasożytom domek :D :D :D

Gość gość
gość I prawdę powiedziała. Jesteś patologią. Jak nie potrafisz się wyprowadzić od rodziców mając dwie pensje, to won za granicę. A bękarty bierz ze sobą, to oczywiste (widać, że dla patologii nie). Kisić się w czwórkę w jednym pokoju, jak jacyś brudni cyganie smiech.gif # no właśnie pierwszy kafeteryjny kwiatuszek karm się buhaaaaaaaaaaaaa

Gość gość
ale za granica macie mozliwosc duzo zarobic ... a moze twoj mąż by sam wyjechał na jakis czas i by zarobil

Gość errrrrrrrrrrrrrrrrrrrre
tak myslalam ze nie warto tutaj pisac bo zostane tylko bezpodstawnie zjechana przez was, widac ze siedza tu same bogaczki ktorym sie w glowach poprzewracalo, nie znacie prawdziwego zycia

Gość gość
gość Siostra ma sponsorować pasożytom domek smiech.gifsmiech.gifsmiech.gif # mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm jest drugi albo i ten sam

Gość gość
eh brak słow ludzie na kafeterii to pozjadali wszystkie rozumy. Pozatym my wyjechalismy do norwegi i zyje sie nam tu naprawde dobrze i duzo pieniedzy odkladamy

Gość ciezka sytuacja
ja wyprowadzilam sie szybo z domu, bylo nam ciasno. wynajelam wyszlam za maz,caly czas pracowalam niekiedy po 16 godz:(( o mojej mlodszej siostrze nie mysle zbyt dobrze. wpadla gdy miala lat 27 stwierdzila ze to juz wiek by miec dziecko. pobrala sie z alkoholiiem, ktory sprowadzil ja na psy(zreszta dala sie sprowadzic na dno) teraz mieszka katem u mamy. tez o niej i jej dziecku mysle ze patologia. Choc ona uwaza tak jak ty, o swojej siostrze-ze mnie sie poszczescilo bo wyszlam"bogato"za maz.

Gość gość
Nie trzeba być 'bogaczką', wystarczy żyć na normalnym poziomie, aby uznać, że życie w pokoju z dziećmi, u rodziców, świadczy o totalnej niezaradności i braku jakichkolwiek ambicji oraz czystej głupocie. Twojej siostrze współczuję, że ma takiego pustaka w rodzinie. Rodzice pewnie tez się wstydzą, że mieszka u nich obcy niemota, bo zięć to żadna rodzina.

Gość gość
Wywyższa się, ale z 2. strony głupio tak mieszkać u rodziców w 1pokoju z mężem i dziećmi.

Gość gość
ja mieszkałam u teściów z dwój,a dzieci w jednym pokoju..i co jestem patologią? fakt teraz mamy swoje mieszkanie bo kupiliśmy bo dużej tak się nia ddało..mój spokój psychiczny najważniejszy!!!!

Gość gość
Też mam siostrę, która związała się z niedorajdą. Ciamak nawet prawka nie ma, wysłowić się nie potrafi, pochodzi z konkubenckiego związku i nie zarabia. Wszyscy nim gardzimy i mamy nadzieję, że w końcu go kiedyś zostawi.

Gość gość
póki dzieci nie chodzą głodne, brudne, nie są bite i nie ma domu alkoholu to żadną patologią nie jesteście kiedyś będziecie na swoim ważne, że żyjecie w zgodzie a kontakty z siostrą ogranicz, bo będzie miała zły wpływ na twoje dzieci

jak mnie denerwuja wypowiedzi typu "nie ma wlasnego lokum to po co dzieci robi"................ jakby tak kazdy myslal to juz niedlugo rasa ludzka bylaby zagrozonym "gatunkiem" nie kazdy ma kase i nie kazdy zarabia tysiace, a przepraszam bo sprzataczka i budowlaniec tez maja prawo miec pelna rodzine z pewnoscia cie zabolalo zachowanie siostry ale to swiadczy tylko o jej braku inteligencji, pokazala tym ze nie wiele ejst Warta; zycie trwa dalej a ty sie nie przejmuj

Gość ciezka sytuacja
do tej powyżej, piszesz o rzece , ze piszesz Warta z duzej litery?

Gość ciężka sytuacja
jestem heteroseksualna

Gość gość
co to "ciezka"

Gość gość
O, już się przyplątały biedaczyny i głaszczą autoreczkę po jej tępej łepetynce.

Gość gość
Nie wyobrazam sobie mieszkac w 1 pokoju z dziecmi. Skoro masz ziemie to ja sprzedaj i kup gdzies blisko mieszkanie,chocby te 2 pokojowe.

Gość gość
HaHa, jak dorosły facet - ''głowa rodziny'' niczego nie ma i robi jeszcze dzieciaki?? Jaką trzeba być idiotką, aby się z takim pajacem wiązać i robić z niego ojca?? Jesteś jakaś upośledzona, że lepszego nie znalazłaś, nie wstydzisz się go??

Gość edabrowska
po pierwsze: jak mozna tak traktować siostrę? tudzież wstydzić sie rodzeństwa? co wy macie za rodziny??? po drugie: Patologia (definicja): 1. «nauka o chorobach» 2. «stan chorobowy organizmu» 3. «oddział w szpitalu ginekologicznym przeznaczony dla kobiet z powikłaniami w przebiegu ciąży» 4. «nieprawidłowe zjawiska występujące w życiu społecznym» nie nazywamy człowieka patologią:/

Gość edabrowska
jak można wstydzić się męża????:)