Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Za miesiąc Łotwa wejdzie do Strefy Euro

Polecane posty

Gość gość
zdradziłam się? konstrukcją?:D sugerujesz, że np Litwa czy Łotwa też popiera to co lansuje nasz rząd?:D

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
smród Shatyna czuć na kilometr, a tutaj cuchnie nim ewidentnie :D:D:D

Gość gość
"czyli jednak nie z powodu wspólnej waluty a z powodu dróg i opieki medycznej?" nie niestety przygłupie w strefie EURO zaważyło powiązanie wszystkich krajów sztywnym systemem walutowym, co przez kłopoty Greków czy Hiszpanów odbiło się reszcie czkawką... a Ukraina jest po prostu mega biedna, zacofana, niedoinwestowana, zapóźniona i słaba gospodarczo...

Gość gość
no i jak zwykle. po wyjściu na głupa szuka się Shatyna i zmienia się temat, żeby ukryć braki w wiedzy. noooormalka:D

Gość gość
teraz już per przygłupie.:D czyli jak zwykle, argumenty zastępuje się obrażaniem rozmówcy. ja wysiadam jakby co

Gość gość
braki w wiedzy masz na razie ty to raz i maskujesz je kiepską ironią staruszku...

Gość gość
"ja wysiadam jakby co" no idź zwal sobie przy Wyborczej, będzie i śmieszno i żałośnie... ;)

Gość gość
jakim trzeba byc matolem, by nie wiedziec, ze Polska wejdzie do Strefy Euro i nie dlatego, ze to sie komus podoba czy nie, ale dlatego, ze wchodzac do UE takie przyjelismy warunki radze poczytac a dopiero potem sie wypowiadac

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
zobowiązalismy się do wejścia do strefy, ale nie ma tam określonej żadnej daty, więc możemy nie wejść w ogóle jak nie bedziemy mieli ochoty, przygłupie nowohucki :o

Gość gość
najpierw burasie trzeba zmienić Konstytucję RP i zapis o złotym jako walucie narodowej a to się może wiązać z referendum... ;)

Gość gość
" jakim trzeba byc matolem, by nie wiedziec, ze Polska wejdzie do Strefy Euro i nie dlatego, ze to sie komus podoba czy nie, ale dlatego, ze wchodzac do UE takie przyjelismy warunki" w tych warunkach nie ma podanej daty , więc możemy wyznaczyć sobie datę wstąpienia na 2150r. 😴

Gość sargawrga
Nie dyskutować z shatynem!

Gość gość
ale ja nie mowie, ze trzeba wejsc jutro, tylko ze w ogole bedzie trzeba :o radze nauczyc sie czytac

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
aaa spierrdalaj imbecylu, jak zwykle sie osmieszyłeś Shatyn, a teraz WON 🖐️

Gość gość
"ale ja nie mowie, ze trzeba wejsc jutro, tylko ze w ogole bedzie trzeba " pokaż odpowiedni zapis w Traktacie Lizbońskim jak jest sformułowany zapis odnośnie ram czasowych związania się wspólną walutą....

Gość gość
k***a czlowieku czy ty masz jakas obsesje na punkcie tego szatyna? wszedzie go widzisz? nie wiem kim on jest, ale wiem, ze JA NIM NIE JESTEM

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
nie pierrdol Shatyn, twoj styl pisania widac z daleka, a za głupi jestes żebyś potrafił go zmienić :D:D:D ale osmieszaj się dalej, będzie wesoło :D:D:D

Gość gość
gość "ale ja nie mowie, ze trzeba wejsc jutro, tylko ze w ogole bedzie trzeba " pokaż odpowiedni zapis w Traktacie Lizbońskim jak jest sformułowany zapis odnośnie ram czasowych związania się wspólną walutą.... x no nastepny co czytac nie potrafi, nie mowie KIEDY bedziemy musieli wejsc do strefy euro, tylko o tym, ZE BEDZIEMY, bez konkretnej daty

Gość gość
to ty jestes za glupi, by zrozumiec, ze na tym forum wypowiada sie wiele osob, nie tylko ten twoj szatyn ale ty poza nim nic nie widzisz zegnam

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
nara, Shatyn :D:D:D 🖐️ )))

Gość gość
ale twoje wypociny sugerują, że powinniśmy to zrobić rychło jak się da... ty ze swoją sbecką emeryturką pewnie na wywindowaniu cen nie stracisz, ale inni tyle szczęścia mieć nie będą ;)

Gość Szatyn to pała
stara pała do lania XD

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
ale beka ze starego ciecia :D

Gość gość
Kto to jest Shatyn? Wawrószko?

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxx
Shatyn to taki stary cap z Krakowa, wyznawca Tuska Jaruzela i Kiszczaka i ogólnie III RP a także UE eSBek i żydokomuch, najwiekszy kłamca tegoz forum :D

Gość gość
na stos dziadyge! 😠