Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

jak to możliwe

Polecane posty

Gość gość

Mam pytanie.. jak sobie radzicie po przeprowadzce do nowego miasta kiedy jesteście same/sami? Ja osobiście 4 lata temu przyjechałam na studia do Warszawy. Zarabiam różnie.. ale zawsze tak 2-2,5 tyś netto zł mam. Po opłaceniu studiów i pokoju oraz innych kosztów życia w mieście nie zostaje mi nic. Normalnie żyje od 1 do 1. Tragedia to jest. Mam 23 lata i jest mi bardzo ciężko, a najgorsze jest to że nie widzę na szans na poprawę swojej sytuacji;/ Patrząc na znajomych to raczej wszyscy mają podobnie - mówię tu osobach które same się utrzymują bez pomocy rodziców. Poza jednym przypadkiem.. mam znajomego, a raczej jest to taki bardziej znajomy mojej koleżanki który też do Warszawy przyjechał jakiś czas temu na studia, i zastanawiam się jak to jest możliwe że tak młody chłopak zdobył aż tyle? Bo: -ma dwa własne mieszkania w nowym budownictwie (jedno wynajmuje, a drugie w sumie dopiero co kupił - byłam na jego parapetówce:) -jeździ fajnym autem (jakieś volvo) -i generalnie kasę ma na wszystko co tylko chce Oczywiście nie jest tam jakimś szpanerem- taki normalny fajny chłopak z niego;) Zastanawiam sie co trzeba robić by mieszkać na swoim? Mam już dosyć mieszkania w studenckich pokojach;/ A jak to jest u was? jak sobie radzicie kiedy jesteście zdani tylko na siebie??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować