Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem z kupnem samochodu on nie chce

Polecane posty

Gość gość

mOJEMU MEZOWI tak wygodnie bez samochodu. Przez to tracimy duzo okazji to roznych wyjazdow. Dlaniego zaden problem jezdzic pociagiem a ja nie znosz etego. zadne argumentu nie docieraja.

Gość ewaewelinaaaaaaaaaaaan
no jak facet nie chce auta, bo z nim cos nie halo:)

Gość mmmims
u mnie też tak jest, w prawdzie mamy auto ale jest to 12letnia honda w rozsypce, ktora pali 11litrów. Chciałąm kupic jakies male używane autko, maż uwaza że nie ma sensu, a ja tą hondą nie jeżdz bo to czołg. Sama nie kupię bo sie nie znam i 2 auta są nam niepotrzebne

Gość no bez przesadyyyy
no bez przesady,ze 11 litrow to duzo:D, nasz pali 25 litrow i jakos nikt nie narzeka, ale wiedzielismy,ze tyle bd palic;)

Gość gość
teraz można za grosze kupić super auto i rodzinne, ekonomiczne, i miejskie maleństwo dla mamy z dzieckiem... może wasi faceci nie s świadomi tego, że nie trzeba będzie z miejsca wyrzucić 80 tysięcy na auto z salonu?

Gość gość
on twierdzi ze samochod do nieczego nie potrzebny, sa pociagi, autobusy.

Gość gość
11 litrów to nie jest dużo? najnowsze silniki biorą 6-7 litrów w trybie mieszanym, to dwa razy mniej!

Gość gość
ta jasne, uzywane auto po kims i dolozyc drugie tyle, co jego cena zeby bylo na chodzie, masz pojecie dziewczyno

Gość gość
LedZeppelin chyba smarta:o

Gość gość
chyba w tych autach miniaturkach typu mala kia, czy matiz, yaris:D

Gość mmmims
nie no chciałam kupić Polo,albo Fiestę, nie palą dużo a są raczej mało awaryjne (części nie są drogie). Ta honda owszem nigdy się nie psuje, ale to już taki rdzewiejacy trup, jak dla mnie 11 litrów to bardzo dużo.

Gość gość
mam nowego crossovera i tyle bierze, oczywiście przy ekonomicznej jeździe nie przekraczając 120 na trasach i bez korków w mieście. ale facet to i podwoi i potroi to spalanie jeżeli szarżuje :-)

Gość gość
10-11 l to standard wiekszosci uzywanych starszych aut

Gość gość
ja niechhce niewiaqdomo jakiego auta. moze byc maly ale zeby duzo nie palil. ateraz z miasta musze tachac siaty z zakupami i jeszcze piolnowac by dziecko pod samochod nie wpladlo.

Gość gość
Sprzedaliśmy niedawno SUVa z silnikiem 2.4 beznyna, ale z gazem za 17 tysięcy, auto na jednej butli za średnio 115zł robiło równe 400km. to może nie tyle co smart, ale chyba nie jest źle? na rynku uzywanych aut jest w czym przebierac :)

Gość gość
no to każdy wie, o tym właśnie napisałam, że byl ekonomiczny, duży i w dobrych pieniądzach, tylko trzeba szukać z instalacją gazową. nie jestem moto-laikiem :)

Gość gość
a jaki taki samochod jest dobry tak gora do 3000- 5000zł. na lepszy mnie nie stac.

Gość gcg
hmm gościu, w tym przedziale cenowym to ciezko o dobry, no ale skoro tyle masz to raczej rozglądaj sie za autem od kogoś znajomego, żeby nie wpakować się w koszta

Gość gość
i nie wierz, że 10 letnie auto ma 20 tysięcy bo jakiś dziadzio w niemczech jeździł nim do kościoła i na działkę. super jakby był od kogoś zaufanego :)

Gość hehehehehehehalejaja
ja sprzedalam za 4tys zdrowa omege kombi:) tylko,ze latek troche miala sasiadom, trzeba poszuakc najlepiej wsrod zanjomych, albo ich znajomych

Gość gość
Związałaś się z pajacem bez samochodu?? Nie masz własnego i pytasz go o zgodę?? Żyjecie na Podkarpaciu czy jakimś innym zadvpowie? Masakra.

Gość gość
Ja nie rozumiem jak facet moze nie miec prawka i auta, przeciez to wstyd. Nie wybrazam sobie jezdzic na zakupy autobusem. Sama mam prawko i auto i nie wiem co bym zrobila bez. Kiedy chce to wsiadam i jade, o nic sie nie martwie.

Gość gość
a cos nie tak z podkarpaciem? pewnie jestes warszawskim sloikiem spod suwalk i zdaje Ci sie, ze u nas tak samo. zaskocze Cie - nie :)

Gość gość
a dla nie ktorych to nie jest wstyd.

Gość gość
ja rowniez mam i jestem z domu gdzie byly zawsze 2 auta, moj partner tez. ale dziewczyna nie pyta czy wstyd czy nie, tylko prosi o rade :)

Gość gość
Jak może być komukolwiek ''wygodnie'' bez samochodu? LZ -stolicę, to pewnie w TV oglądasz?

Gość hehehehehehehalejaja
a Twoj facet jeżdzil w ogole kiedys autem? moze sie boi, ma prawko?

Gość gość
no niestety zdarza mi sie inaczej :) sama stolica i warszawiacy z dzada pradziada są fajna tylko c**przyjezdni... ;-)

Gość gość
zyje niestety 700km od domu na podkarpaciu, takie to zycie zaskakujace :)