Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tatiana99

musze schudnac do sylwestra

Polecane posty

Gość Tatiana99

naprawdę muszę schudnąć do sylwestra. Co najmniej 12 kilo. To sprawa życia i śmierci. Dlatego wszystkie chwyty dozwolone. Bardzo potrzebuje waszych podpowiedzi!!!!

Gość gość
mniej jedz 12 hmm dużo lepiej chociaż 4 a zdrowo

Gość gość
zacznij rzygac już od dziś!!! to skuteczne

Gość gość
najgorzej bedzie przetrwac ci swieta, nawet jak duzo teraz schudniesz to w swieta bardzo szybko mozesz to odzyskac

Gość gość
ja mniej jem już trochę schudłam nie wiem ile ale kilka osob powiedziało ze schudłam, wiec preferuje mniej jesc a efekty sa :) wiec do sylwestra mysle ze będą większe :)

Gość gość
położ się pod walec super cie spłaszczy

Gość gość
gość hahaha dobre dobre to mi poprawilo humor

Gość agnisia7
je tez,ja mam mniej czau bo musze schudnac do 23 grudnia.od jutra zaczzynam,bede pisac,nie wiem ile waze teraz ale sprawa jest powazna,bo spodnie do ktorych do niedawna musialam nosic pasek ledwie dam rade zapnac,za chwile nie bede miec w czym chodzic!!!!!!od jutra zaczynam!!!!!!

Gość gość
nie zaczynaj od jutra, zacznij od teraz zrob kilka prostych cwiczen, zjedz mniejsza kolacje, wypij wiecej wody, zielonej lub czerwonej herbaty itd.

jezu!!! jakies desperatki. 12 kg w miesiąc nawet na stresie ostrym nie dacie rady i dobrze radze nie robcie tego . lepiej pomalu ale zdrowo. nawet jeżeli się uda to szybko wróca kg i to zwiekszona ilość.

Gość gość
jasne pomalutku i zdrowo mysle ze do sylwestra a nawet swiat to spokojnie przy ograniczaniu jedzenia a nie glodzeniu się - 3 - 4 kg da się rade :) a warto... :)

Gość gość
tyle to mocno dużo. Jedyną radą są tabletki weight be gone. Trochę nimi straszą, ale ja wziełam i nic mi nie jest. Minus 18 ale w dwa miesiace. Możesz spróbować. i oczywiście ćwiczenia, żeby ciało pozostało jędrne

Gość co za mendy
co za idiotka!!!

Gość Tatiana99
ależ cudny żarcik! czy ja pisałam, że chcę być płaska? Chcę być szczuplejsza, to chyba różnica! Gdzie kupiłaś te tabletki? W internecie? A gdzie konkretnie?

Gość inżynier serwisowy come back
Zamiast tych tabletek kup sobie amfetaminę. Taniej ,zdrowiej i równie skutecznie. :classic_cool:

Gość inżynier serwisowy come back
Nieważne gdzie kupiła, bankowo nie może się tera pozbyć tasiemca. :D Głupia p***a :D

Gość agnisia7
jestes autorko?ja trwam w postanowieniu:)jem pozne sniadanie a raczej wczesny obiad-gotowany brokul i razowy makaron.

Gość jest na to sposób
nie jedz w ogóle i biegaj codziennie 10 km. Na bank schudniesz do sylwestra.

Gość Tatiana99
jasne albo utnij sobie nogi, na bank schudniesz. Ha,ha,ha!!! Darujcie sobie tego typu durne komentarze. Dla mnie to bardzo ważne, by schudnąć najwięcej, ile można.

Gość dziad z gór
spróbuj tutaj: tranek66@wp.pl

Gość gość
A dlaczego musisz akurat schudnąć do Sylwestra?? Możesz mi to konkretnie wyjaśnić??

Gość Huanita8
a jeśli chodzi o tę najbardziej radykalną metodę, co to 12 kilo ktoś schudł (odpowiedz wyzej) to tylko tu, sprawdzilam: jakub.brzoska@poczta.pl

Gość Huanita8
miałam na myśli tę odpowiedz, co to ktos pisał, że schudł 18 kilo (kilka postow wczesniej) :)

Gość gość
jesteś chora nie da się schudnać tak szybko po prostu!

Gość Tatiana99
udało sie zrzucić, tylko 7 kg ale i tak, do dziś w sumie 21. Dziękuję za namiar na tranek66@wp.pl Bardzo bardzo bardzo wielkie dzięki!!! :o)

Gość dawniejBułeczka
tylko kuracja tasiemcowa. ja: minus 27 kilo, moja mama tylko minus 16, bo robiło sie już słabo i musiała łyknąć odtrutkę. namiar, do kolesia który sprzedaje dość tanio i oryginalne i nie ogłasza się z tym wsżedzie: j.dziubka@mail.com

Gość gość
kopenchadzka ma 7 kg, albo bialkowa 10 kg!!! wiem z zycia; tez bardzo che schudnac do sylwka

Gość gośćema
Jesteśmy dorośli wiec każdy wie co robi i jego sprawa,nie wiem po co głupie teksty i obrażanie innych którzy chcą w taki a nie inny sposób schudnąć. Od razu mówię,że jestem osobą szczupłą ale jak czytam niektórych wypowiedzi to mnie aż trzęsie,jak widać nasze społeczeństwo zamiast pilnować siebie i patrzeć na siebie krytycznie,potrafi tylko krytykować innych,zamiast próbować zrozumieć!!!

Gość gość
A próbował ktoś Zioła Tybetańskie ? http://odchudzanieziolatybetanskie.pl/film/ Jeśli nie, zdecydowanie polecam każdemu. Działają bardzo mocno i dobrze. Przerobiłam kilka suplementów i ten jest naprawdę najlepszy i zdecydowanie najzdrowszy.

Gość gość
r******** j się na potęgę