Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Silence91

Jaka muzyka szybkiego ostrego seksu

Polecane posty

Polecicie jakieś kawałki do szybkiego, ostrego seksu, z jękami w tle najlepiej? Coś w stylu Dj Ozi-Juicy Pen, Static Revenger & Vandalism-Vegas, Sydney 7 - Dance To (I wanna f*ck you baby). Podkreślam żeby nie podsyłać mi jakichś smętnych nut przy których bardziej chce się płakać niż za przeproszeniem pie*dolić. Rap, itp. nie. Słoń - Love forever, nic w tym stylu, bo i takie piosenki mi podsyłano jak pytałam na innym forum. Metal, itp. również nie. Żadne darcie mord ani wycie do księżyca. To mnie wcale nie kręci. Chcę coś rytmicznego, z pazurem i erotycznymi odgłosami! Lubię podczas seksu słyszeć w tle jakieś fajne nuty, w rytm których się poruszam, dlatego nic wolnego nie chcę;) A Wy przy czym uprawiacie seks? Z góry wielkie dzięki za odpowiedzi!

Gość Apollo_501
Może Juno Reactor - Swamp Thing chociaż dla niektórych to może być za szybkie tempo ;)

Gość gość
no....naprawdę niczego sobie....wypróbowałam i polecam:) ale zgadzam się, ze nie wszystkim może się spodobać.

Gość gość
Gdy u nas jest na ostro to śpiewu mojej pani nic nie może zagłuszać inic nie może sié równać.

Gość mezi
już od samego słuchania szczytowałem :)