Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest ciąża

Polecane posty

Gość gość
autorze odezwij się jestem ciekawa co ta wariatka wymyśliła :D

Gość gość
Chop bzyka się bez zabezpieczeń a wy mu wspolczujecie że z tego może mieć większą rodzine gratuluje nowemu tatusiowi

Gość gość
witam, witam, tu autor, na razie nic nowego, uznałem, że nie mogę sobie odmówić spojrzenia jej w oczy gdy uświadomię ją, że to nie może być moje dziecko, a ona o tym dobrze wiedziała, niestety nie mogę się doprosić spotkania bo wiecznie nie ma czasu, powiedziała, że umówimy się pod koniec tygodnia, ale obiecuję, że jak wszystko się wyjaśni napiszę wam co i jak

Gość gość
dobra, laska znowu zaczęła się wykręcać, że jednak się nie spotkamy więc stwierdziłem, że to nie ma sensu i wygarnąłem jej przez telefon, stwierdziła, że na usg był błąd w rozmiarach i się tylko wykręcam, mnie to wręcz rozbawiło, jakim cudem na USG może być błąd w wymiarach, wtedy badanie nie ma sensu

Gość gość
dobra, laska znowu zaczęła się wykręcać, że jednak się nie spotkamy więc stwierdziłem, że to nie ma sensu i wygarnąłem jej przez telefon, stwierdziła, że na usg był błąd w rozmiarach i się tylko wykręcam, mnie to wręcz rozbawiło, jakim cudem na USG może być błąd w wymiarach, wtedy badanie nie ma sensu

Gość gość
takie mam postanowienie adwentowe ;) czyli mam rozumieć, że błąd w dacie to jeszcze jak cie mogę ale w wymiarach całkowicie odpada? hueuhehue