Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lipcowa mama 2013

CZY SĄ TU LIPCÓWKI 2013

Polecane posty

Gość lipcowa mama 2013
Witam, tak mój syn już od jakiegoś czasu próbuje siadać, do tej pory go w pozycji półleżącej ale juz mu się to nie podoba :) Na chwilę pozwalam mu usiąść bez oparcia tylko pilnuję żeby miał proste plecki.

Gość lipcowa 2013
Ojej widzę że pseudonim "lipcowa mama 2013" jest już zajęty, przepraszam nie zauważyłam wcześniej :) wcześniejszy post był mój :)

Gość gość
Dziewczyny, zapraszam na prywatne forum lipiec2013.phorum.pl Można tam bez spiny i złośliwych pomarańczy wymienić się doświadczeniami. Jedna z lipcówek.

Gość gość
Na tym prywatnym są właśnie te co sieją ferment

Gość gość
Zapewniam, że nie :).

Gość gość
"sieją ferment" - aha. Czy ty w ogóle weszłaś choć raz na prywatne forum, czy niemożność pisania jako "gość" cię odrzuciła?

Gość olivkaolivka
Lipcowa Mamo 2013 mój to mały leniuszek jest bo do siadania coś się nie garnie. Za to od maleńkiego uwielbia leżeć na brzuszku. Jak myślisz, próbować trzymać go czasem na moich kolanach w pozycji siedzącej? Do tej pory tak nie robiłam a może to błąd?!

Gość natalka4321
Mój synuś skończył parę dni temu 6 m-cy i zaczyna pomału się podcíągać

ja urodziłam córkę 8 lipca chętnie porozmawiam i poczytam, co słychać u innych lipcowych mam

hejka, widzę, że wątek dawno nie poruszany, ale może uda się popchnąć go dalej :) Moje dziecko z końcówki lipca już biega (dosłownie) i wszędzie go pełno. na szczęście potrafi zająć się sam sobą, np. układa klocki i wtedy mam chwilę spokoju. Ale też uwielbiam się z nim bawić. I uwielbiam obserwować jak zdobywa nowe umiejętności. ostatnio hitem jest samodzielne zakręcanie butelki po wodzie. A jak tam u Was? Z czego jesteście dumne najbardziej?