Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Looooser

Zlikwidowałem konta na portalach randkowych

Polecane posty

Najlepsze jest to, że on zawsze ma tą samą historię. Kobiety prywatnie opisują mu swoje historie, wysyłają zdjęcia...tylko na forum wyzywają od debila. Kto niby ma w to uwierzyć?

Gość hitlerek
ile ty BSA ważysz ze twierdzi ze masz tłuste cielsko?

Gość gość
niech sie zarejestruje w dokumencie chłopaki do wzięcia ,tam tez takie historie

Gość Zuzanna Amelia ææ
Moor - BSA nie zdradza prywatnej korespondencji. Wystarczy ?

Gość gość
no to jaka ma wage do wzrostu?przyzna sie

Gość ryttttttt
nie powie bo innych jedzie ,za poglady ,za przeszłosc,i za partie

Gość gość
BSA to idiota

Gość gość
raczej palant nad palanty

Gość belisssima
napewno jest małym spoconym ,smierdzącym facetem takim karakanem ma 150 wzrostu i 150 wagi bleee

Gość gość
BSA to ciacho :) Nie wiedzieliście to nie gadajcie :)

Jak bym był ciachem, to bym nie był prawiczkiem.

tego, że jednak nie jesteś ciachem i to nie wina kobiet, że jesteś prawiczkiem tylko tego, że się nie podobasz :P

Moorland-A to tylko ciacha mają dziewczyny? Ja nie jestem ładny z gęby, tak mam, nie umiem zagadać, to wystarczy aby być prawiczkiem. Nigdzie i nigdy nie pisałem że jestem ciacho. Gdybym taki był, to laski by za mną latały. Gdzie pisałem że jestem ciacho?

no można było nabrać takiego wrażenia po tym jak się opisywałeś (wysoki, umięśniony, laski powinny na ciebie lecieć). ;)

Gość BSAKłamczuchu
pisałeś żeś ciacho, nie pamiętasz już? Masz krótką pamięć...:)

Moorland-Bo jestem wysoki i mam atletyczną sylwetkę(dużo sportu, praca fizyczna), ale z mordy za ciekawy nie jestem. Zawsze to pisałem. A morda u kobiet najważniejsza, do tego dobry bajer i można r****ć takie jak ty czy krwawa.

Mile widziane są również kwiaty, stały związek i miłość...ale ładna twarz i "bajera" to dobry początek.

Zuzka, przegiął? Wyluzuj :D Mój facet może się chwalić kolegom jaką to z******tą ma laskę podczas gdy ja wieczorami czekam na niego jak wierny worek na spermę :D Prawdę znam tylko ja i on:classic_cool: No, powiedzmy ;) ­ BSA, ja Cię proszę, zacznij jeszcze opowiadać konkretnie w którym dniu od poznania go poszłam do łóżka + w jakiej pozycji. To może być dość interesujące, może jakieś pomysły podsuniesz:classic_cool:

"Mile widziane są również kwiaty, stały związek i miłość" Tylko ślub się liczy :P

Jak mnie będzie stać na ślub z wielką pompą i pawiami na złotych łańcuchach to się zastanowię :P

Ale myślisz, że jego Aryjski tyłek będzie odpowiednio czerwony? :D BTW, wiesz, że kilka dni temu pisał, że za takie jak my oddałby życie?

on ma jakieś problemy. Pisać takie rzeczy o kobietach których nigdy na oczy nie wiedział i nic o nich nie wie...a ten na zmianę włazi nam w tyłki bez masła i wyzywa. Przecież biografię można napisać z tego co on wypisuje.

Cóż, jak się z patologii wyszło to ciężko by wszystko z nim było w porządku. Poradził sobie jak umiał. Dlatego żal mi nieco takich osób...

Gość Odnośnie BSA
Czepiać sie tego człowieka (zrytego nieco, ale to inna rzecz), ze nie mając możliwości wyjazdu, jednak interesuje go świat, podróżuje "palcem po mapie", czyta w necie rzeczy interesujące go, to już jest naprawdę niskie :O Najlepiej powiedzieć: "buraku ze wsi, patolu i biedaku, w doopie byłeś i goowno widziałeś" :O Ilekroć widzę na temacie BSA, to ktos z niego szydzi, że jest z biednej, wiejskiej rodziny i ojciec go lał. A że mimo tego radzi sobie, pracuje, wiele rzeczy robi sam i jeszcze czymś sie interesuje, to już nieważne. Wiele to o was mówi, ludziska 🖐️

Taa? A poczytaj co on pisał o mnie czy o Moor. Litość litością, ale robienie za wycieraczkę dla niego ma swoje granice ;)