Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona_i_matka_

JESTEM ŻONĄ I MATKĄ I MAM FANTAZJE O MIŁOŚCI Z KOBIETĄ CZY JESTEM LESBIJKĄ

Polecane posty

Gość żona_i_matka_

Mam 30 lat, półroczną córkę, kochającego męża, ciepły dom z rodzinną atmosferą. Ostatnio fantazjuję o seksie z drugą kobietą. Śni mi się, że uprawiamy miłość francuską, gdy mąż mi to robi wyobrażam sobie, że robi to kobieta. Myśl o tym stała się obsesją. Wstydzę się tego, a zarazem mam wielką ochotę spróbować.. Czy jestem lesbijką? Dodam jeszcze, że bardzo kocham swojego męża, nadal mnie pociąga i podnieca, ale i tak mam fantazje o seksie z kobietą

Gość gość
Do póki nie zrobisz tego z drugą kobietą to jest to tylko fantazja ! A jak już by doszło do sexu to raczej była byś (bi) sexualna.

Gość gość
a ja mam 31 lat i tez mam takie marzenia..nawet chetnie bym sprobowała..moze to znak ze maz mnie nudzi???w sumie znamy sie juz tyle lat,ale kiedys wdałam sie w romans z innym ale fantazje z kobieta dalej mam:) mysle ze to chec sprobowania czegos innego,zaspokojenie swojej ciekawosci wcale nie oznacza ze jestesmy lesbijkami

Gość gość
To się spotkajcie wyliżecie sobie c**ki i będziecie wiedziały jak to jest ;)

Gość gość
Kotku jesteś normalna. Od kiedy zaczeliśmy swingować wiem, ze 90% kobiet ma takie ciągoty. Moja żona tak potrafi się podjarać piękną kobietą, że najpierw sama ją "skonsumuje" a potem mi podsunie, żem i ja ją bzyknoł. Ostatnio po takiej gorącej akcji cała mokra z działań przytula się do mnie i mówi " jestem lizbijką, nie wiedziałam". Jakoś mnie to wcale nie martfi, bo dla żonki kobiety piękne są ale fajny wacek to jednak wacek. A widok splecionych dziewczyn dwóch a czasem wiecej....zostanie w pamięci do końca życia :)

Gość loevelcia
autorko!!! mam to samo podaje maila napisz pokrzywka1991@wp.pl

Gość gość
czy 90% to nie wiem, wg jakichs badań jakies 22% sie do tego przyznaje. Wiec niekoniecznie jestes lesbijką. A skoro masz juz faceta i dziecko, to tak w ogole co najwyzej mozesz byc bi. :D

Gość iwona 39
mam dla ciebie propozycję stań nago przed lustrem i zacznij się dokładnie przeglądać i jesli poczujesz podniecenie możliwe ze cos jest na rzeczy