Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obuurzona

Apel do grubych i przepoconych bab w sklepach odzieżowych

Polecane posty

Gość gość
klientom----------------------------------------------------matko co te tępak, urąga wszystkim sprzedawcom

Gość gość
klientom a nie klijentom idiotko

Gość obuurzona
Bujać wory wszyscy antowcy przeciwko mnie. Kto jest przeciwny niech se założy temat: zazdroszczę szczupłym dziewczynom i tu plujemy w nie swoim żmiim jadem.

Gość gość
oburzona......jezu jaki wstyd takie błędy robić, i myśli że jest lepsza bo chuda a pisać nie potrafi.Chuda dlaczego bo zarabia 1100 na rekę i po opłaceniu rachunków nie ma co żreć hahahahaha

Gość gość
akurat wszyscy wiemy ile takie księżniczki zarabiają :-D a chcieć to se możesz. A choćby ci się taka maciora zesrała w przymierzalni to twoim obowiązkiem jest to posprzątać :-D

Gość obuurzona
Wstyd to być gruibym, bo to widać na pierwszy rzut oka, a pisowni nikt nie zauważy tłumoki. Także i tak prxzoduję w tej rywalizacji, a wy dalej łudźcie się, że jesteście lepsze. Uwaga, na dzien dzisiejsyz końćzę, bo idę do domu, tzn. Jadę własnym autem, kupionym za moją wypłatkę. I nie, nie zarabiam najniższej krajowej biedaki, samej podstawy mam 1500, a do tego jeszcze premia. HAha co zatkało kakało?

Gość gość
całe 1500 ahahahahaha padłam hahahahahaaha burżujka normalnie hahahaha

Gość obuurzona
1500 podstawy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! czytaj ze zrozumeiniem debilko! P o d s t a w y !!!!!!!!!!!!!!!!! won won won won won

Gość gość
1500 hahahah to musisz te grube d**y lizać żeby ci dały zarobić hahahaha a jak masz krzywą mine to idą gdzie indziej a ty zostajesz ze swoim 1500 łaaaaaaaaaaaaaaaaaaał, a jak dobry miesiąc to całe 1600 nonono

Gość gość
a po pracy to jako prostytutka pracujesz żeby na paliwo zarobić bo z tej pensji to nie wyżyjesz

Gość gość
Fakt , faktem w xxI wieku , żeby tak waliło nie tylko od otyłych , ale i szczupłych, .ze na wymioty się zbiera to wstyd i ohyda.

Gość gość
mnie ogólnie denerwuje przymierzam bluzkę, a ona zafajdana podkładem....raz powiedziałam o tym sprzedawczyni, a ona na to że to ja zrobiłam, Tępa sztuka była, bo widać że ja nie używam fluidów. Wiele razy widziałam jak babka xl próbowała zmieścić się w sukienkę M, sprzedawczyni mówi, pieknie pani wygląda (pewnie się bała, ze sukienka rozciągnięta będzie):P Babka w sukience wyglądała jak baleron:P Przepocone ciuchy to standard

Gość generalnie
Dramat.jak mozna doprowadzoc sie do stanu otylosci.co za tym idzie smród. Niehlujstwo.okropny widok jak boki wylewają się ze spodni.wiecznie sapiące kobiety.a problem nie w chorobie.bo to ch uj wcale nie choroba.tylko poprostu lubią żreć bo to sprawia im najwieksza przyjemnosc w tym szarym zyciu.i dieta za kazdym razem od poniedzialku Jedniodniowa.zeby potem mowily ze byly na diecie.ale nie schudły.i zaslaniają się w ten sposób wymysloną chorbą.

Gość gość
myślałam po przeczytaniu pierwszej strony, ze to o mnie, ale nie.... tam była młoda dziewczyna toraz, a ja nie byłam spocona to dwa. Ale faktycznie mierzylam dzisiaj dwie kiecki i obie za małe :( w Lkę się wcisnęłam nawet, ale była obcisła 😭

Gość gość
Up up

Gość gość
Wpierda lają po kątach aby nikt nie widział a potem mówią ze nic nie jadły.grube świnie

Gość Karol Piątek
Pytanie do osob przy kości-jak się czujecie z tak dużą nadwagą, psychicznie i fizycznie? Przeje bane macie życie. A to na wlasne zyczenie.ohyda

Gość gość
Najzabawniejsze ze te otyle z nadwaga babole WMAWIAJA zgrabnym laskom ze tamte chude...:) ze powinny jaak ona wygladac.. no jasne z porownaniu do tych otylych z nadwaga to zgrabne sa dla nich chude..

Gość gość
Sklepowa rządzisz :D :D przybij piątkę.

Gość gość
GRUBY czlowiek jets bo: -Leniwy!!! albo WADLIWA PRZEMIANA MATERI,ale przewaznie LENISTWO-niedbalstwo tak naprawde.. OTYLOSC to choroba tak naprawde pozniej leczyc ich trzeba za nasza kase-podatki..

Gość OTYLE Manipulantki
OTYLE z Nadwaga baby---mowia ze czuja sie dobrze w sowim ciele :) ze sa takie sexy "kochanego cialka nigdy za wiele"(ten ich staly tekscik..);) A kupuja tabletki odchudzajace!! stosuja diety!! herbaty odchudzajace itp ..!!! MANIPULANTKI jedne kogo chca oszukac?

Gość OTYLE KARYKATURY
bo Grube --to jakies w ogole KARYKTURY,a nie prawdziwe kobiety!!

Gość niezły cham
Nie wiadomo czy im wspolczyc czy śmiać się z ich życia. Mam wiele znajomych dziewczyn które sa przy kości Wpierd alają fasty.siedzą wieczoramu przed tel.nawpieprzają się wszelakich gowien.i mowia od jutra dieta.koszmar.dramat.to ich styl życia . Można porównać do nieudacznika życiowego

Gość gość
Przeciez to ta ""zgrywuska Fiel""

Gość gość
Nie widzą, źe to nieładnie wygląda? Więcej niż rozmiar 42 to choroba jest i jakie zdesperowane do facetów, a to ośmieszające.

Gość niezły cham
To chu j nie choroba.osoby otyle się tym zasłaniają. Prawda take ze to ich nieudolnosc zyciowa

Gość gość
""ona"' mialo byc...

Gość gość
Autorko we lbie masz zamiast mozgu melase ,zal mi cie.A do innych po jakiego gwinta wdajecie sie w dyskusje z debilka.co maja powiedziec lekarze,salowe ,ratownicy medyczni.,Pacjenci tez nie grzesza higiena.Pustak nad pustakami