Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy starsi mężczyźni

Polecane posty

Gość gość
Ja bym mu powiedziała zeby poszedl; sobie do burdelu jak chce sobie ulzyc staruch....

Gość gość
W sumie to nie wiem czy On ma branie, ale pewnie nie. Wiem, że to głupie, ale jest mi strasznie przykro, że facet tak chciał mnie omamić. Teraz już wiem, że te wszystkie jego komplementy to był jeden wielki kant, ale dzieki Wam przeżałam na oczy i może jemu choć trochę będzie głupio, że nie dałam się złapać

Gość gość
Jemu to i tak jest obojętne ... Stary dziad który nie szanuje swojej rodziny Przepraszam, ale tacy wzbudzaja u mnie wtret .

Gość gość
W sumie racja. Może jemu to i tak jest obojętne. Chyba już nie bedę z tym człowiekiem rozmawiać, chociaż kto wie może i On uda, że mnie nie zna.

Gość gość
kazdy starszy facet jest bardzo rafinowany ,ale tego po sobie nie d apoznac, i te mlode siksy mysla sobie nie wiadomo co!!!

Gość gość
zaraz zaraz czyli ty masz 25 lat, a on 60? i jeszcze się zastanawiasz czy on chce miłości czy sexu :D hehe dobre

Gość gość
Tylko która młoda ze chce takiego staruszka ....Ehhh

Gość gość
No teraz już wiem, ze sexu. Gdyby ktoś mi taką sytuację opowiedział to pewnie bym mu powiedział to samo, ale wiecie człowiek nie przewidzi swoich zachowań i reakcji jak jego dana sytuacja dotyczy. Jak by wszyscy byli tacy mądrzy to by ludzie błędów nie popełniali w zyciu:-(

Gość gość
Czemu taka smutna ? Mało to jest młodszych meżczyzn od tego dziadka :)?

Gość gość
Na prqawde inny fac et nigdy nie był Toba zainteresowany ?

Gość gość
No wiem, ze jest tylu młodych facetów, ale człowiek zawrócił mi lekko w głowie. Chyba znienawidzę człowieka, że chciał mi takie świństwo zrobić. Sama nie wiem jak mogłam dać sie tak okręcić.

Gość gość
Był zainteresowany mną nie jeden kolega w moim wieku.

Gość gość
Bo on sprawił że poczułaś ze możesz sie komus podobać mam racje ? Ja tak samo miałam .

Gość gość
nie martw się, to są właśnie takie stare dziady, wiedzą, że urody nie mają i tym nic nie ugrają, więc muszą być dobrze wyszkoleni z robienia kobitom galarety z mózgu. Szukaj młodszego, po co ci taki stary, teraz może ci imponuje, ale co za 10-15 lat?

Gość gość
Nie wydaje mi sie , mysle ze masz bardzo duzo kompleksów i ze rówiesnicy dali Ci nie źle w kosć inaczej bys sie takim staruchem nie interesowała .

Gość gość
Dokładnie, sprawił,że mogę się komuś podobać. Wiem, ze te głupie komplementy były po to żeby coś ugrać w stosunku do mojej osoby. Zastanawiam sie tylko czy ta jego zona wie jaki On jest.

Gość gość
Oczywiscie ze nie wie , mówie Ci 9on z tych co za kazda sie chyci , ja mam tak samo nie musi mi się podobać i nie ważne jaki jest brzydki ale jak poczuje ze mnie akceptuje to też trace głowę .

Gość gość
Od rówieśników to aż tak bardzo w kość nie dostałam, ale kompleksów mam dużo. Podobno nie potrzebnie, ale jednak kompleksy są. On pewnie to wyczuł i mną manewrował.

Gość gość
On sie za każda chyci , sama byłas swiadkiem jak sie usmiechał do 1 . Taki weznie się nawet za najkgorszego paszczura jak go ładna nie ze chcxe .

Gość gość
To ten człowiek jest chyba chory. Ale nawet tego nie wiecie jaki potrafił być przekonywujący i ten jego wzrok. Chyba doskonale umie udawać.

Gość gość
Bo nie ma czego piciupciać za przeproszeniem to nawet za Ciebie3 by sie wzioł a kompleksy nie bioora sie od tak .

Gość gość
A potem by Ciebie kopnoł tyłek i by sie smiał i by udawał ze Ciebie nie zna . Oni wiedza ze z paszczurami jest łatwiej taka dowartosciować ze mna tez tak było . A potem za ładne sie biora . A paszczury olewaja .

Gość gość
Przecież ma zonę, to ma kogo pociupciać. Kompleksy moje to chyba mój słaby charakter.

Gość gość
A czemu za mnie sier brał zonaty facet i jeszcze próbował na siłe chodziaz ma zone ? Ja wygladam jak nakgorszy paszczur .

Gość gość
Bo nawet jakl maja zone to i tak codziennie potrzebuję cosd zaliczyc , a żona moze już nie moze .

Gość gość
Czasami też tak było, ze w pracy podchodzili do mnie inni mężczyźni i zaczepiali do rozmowy, to On zaraz podbiegał i stawał koło mnie i nie dał z innymi pogadać, to już wtedy chciał mną zawłądnąć

Gość gość
A co to jedyna kobieta chyba byłeś , na pewno mu sie nie podobasz zejdz na zioemie kobieto

Gość gość
A co to pogadać nie mozna ? To ze podchodził znaczy że inych kobietv w poblizu nie było bo \zasdrosny to na pewno nie jest . Podchodził bo chciał Ciebie 1 wszy zaliczyć a moze załozył sie z nimi ?

Gość gość
Zakazywał Ci zeby z innymi nie rozmawiać ? Nie moze chciał sie przyłaczyć do rozmowy za dużo sobie wyobrażasz .

Gość kuniushykrolewski
starsi mężczyźni często mają ten feler, że myślą , dusza młoda to i ciało młode, a tu duupa, niespodzianka, dziadku.....