Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona1118

zakochany natręt

Polecane posty

Gość Ona1118

Witajcie mam 20 lat i obecnie studiuję na politechnice warszawiej. Ostatnio poznałam chłopaka, nawet nie był zły ale okazało się że jest po zawodówce. Próbowałam go spławić ale on nie daje za wygraną i twierdzi że mnie kocha. Jak się go pozbyć ?

Gość Ona1118
Doradzcie coś

Gość gość
dlaczego chcesz go spławić podobno nie jest zły

Gość gość
widocznie nie pasuje od jest po zawodówce a tu studentka

Gość gość
Ale czemu chcesz go spławić? Bo uwłacza twojej godności to że skończył zawodówkę? Kiedyś mało kto kończył studia, wszyscy raczej wybierali zawodówki, bo po tym był ZAWÓD. Zawodówka to rodzaj szkoły a nie poziom intelektualny, a chłopak może być mądry. Ale skoro wolisz po studiach to może mu to powiedz wprost, że nie chcesz się z nim spotykać, bo jest dla ciebie za głupi...

Gość gość
studia to fabryki debili widac to po tobie :D jestes uprzedzona ksenofobiczna itp itd :D

Gość gość
ja jestem po zawodówce i stwierdzam, ze nie ma sie o co spierać. ma prawo chciec faceta po studiach. na jej miejscu pewnie tez bym stawiała takie wymagania.

Gość Ona1118
Nie uwłacza, ale o czym ja mam z nim gadać. Znam parę osób po zawodówce i oni głównie myślą tylko o chlaniu i mają dziwne poczucie humoru

Gość Ona1118
Fabryka debili... Zdobywanie wykształcenia i ambicje to debilizm według ciebie

Gość gość
jeju moze poznaj go dobrze powiedz mu :D zeby przypalzowal to ze skonczyl zawodówke nie swiadczy ze jego poziom inteligencji jest nizszy niz twój

Gość gość
"oni głównie myślą tylko o chlaniu i mają dziwne poczucie humoru" no bez przesady. ja znam wielu stdudentów co przechelawja semestr za semsterm i d.czą sie gdzie popadanie.

Gość Ona1118
No ja takich nie znam, ale też się zdarzają

co za róznica czy po zawodówce czy studiach, skoro autorka odbiera go jako natręta. Jeżeli jasne postawienei sprawy nei daje rezultatu, ignoruj go.

Gość Ona1118
To nie takie łatwe

Gość Ona1118
Mo i co z tego że nie był zły, taki związek nie ma przyszłości

Gość gość
no to mu powiedz, że przewyższasz go intelektualnie.

Gość gość
Zaproponuj mu zeby najpierw zaczął jakieś technikum, to może się zdecydujesz :-) zawsze co średnie wykształcenie to nie zawodowe :-)

Gość Ona1118
Nie jestem wredna

Gość gość
No to mu powiedz, że nie jest w twoim guście, że podoba ci si ę ktoś i masz nadzieję na związek z tym kimś... a jak nie zrozumie to wtedy bądź niemiła.

Gość gość
to zadaj sobie pytanie ile studentów ekonomi znalazło prace w swoim zawodzie co 10 :D a ilu po zawodówce ma prace ? :D arbei macht frei glupia c***

Gość gość
caly problem w tym ze autorka mysli ze szczytem ambicji to zdobywanie wiedzy a moje pytanie co studjujesz ?

Gość gość
Powiedz to wsprost, że nie jesteś zainteresowana. Zaproponuj mu zeby najpierw zaczął jakieś technikum, to może się zdecydujesz zawsze co średnie wykształcenie to nie zawodowe Buhaha, taaa koleś ma się kształcić dla panny z rozbujałym ego i jeszcze nic nie ogarniającej. Ale skoro wolisz po studiach to może mu to powiedz wprost, że nie chcesz się z nim spotykać, bo jest dla ciebie za głupi... Prawdziwi inteligenci nie wyzywają ludzi od głupszych jak te najgorsze prostaki... :D

Gość gość
1. Nie studiuję ekonomii, tylko architekturę 2.Mój brat skończył ekonomię i pracuje w dużej firmie, zresztą nie pytałam w temacie o pracę 3.Nikogo nie nazwałam głupim