Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaGoska

czy używał ktoś DuoFertility

Polecane posty

Gość małaGoska

jak w temacie - stosowała któraś z Was monitor płodności DuoFertility. Z informacji znajdujących się na stronie producenta wynika, że jest to urządzenie ogromnie pomocne przy poczęciu dzieciątka (skuteczność większa niż invitro). Urządzenie jest dosyć drogie choć jeśli rzeczywiście tak skuteczne to może warto zainwestować. Jako że jest do kupienia w Polsce to może któraś z użytkowniczek mogłaby podzielić czy u Was pomogło??

Gość marynarka_niewojenna
~małaGośka pytaj tutaj: http://www.przedciaza.pl/108-duofertility-monitor-plodnosci.html . Mają to na miejscu razem z pokazowym urządzeniem bo jak kupowałam u nich mikroskop owulacyjny to pokazywali mi też to cudo. Dla mnie niestety za drogie ale gdybym miała więcej kaski może nawet bym się skusiła.

Gość Friedrich
słuchajcie, z tego co można znaleźć w internecie na stronach anglojęzycznych urządzenie jest bardzo polecane ze względu na swoją skuteczność. Cena jest duża, to fakt, ale jeśli jest skuteczne jak piszą to chyba warto ... my też zastanawiamy się nad zakupem z tym, że z racji na cenę nie będziemy ryzykowali i zamawiamy na www.duofertility.pl - sprzet legalny, z instrukcjami po polsku, super kontakt z dystrybutorem ...