Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babajagafff

Mam dość mojego chłopaka który jest delikatnie mówiąc pierdołą

Polecane posty

Gość gość
babajagafff na 99% taki cie nie zdradzi , ale bedzie tak wiele dusil w sobie ze wczesniej zejdzie . mnie tez to czeka ale czyz to nie piekne , umrzec z milosci

Gość gość
Facet dobrze wychowany! Ale nie ty pewnie marzysz o takim co ci butelkę na łbie rozbije wtedy będziesz szczęśliwa, i to jest problem kobiet bo wybierają brutali zamiast ludzi dobrych miłych życzliwych i nikomu nie szkodzących, może jemu zależy na zbawieniu a ty wolisz wieczne męki u rogatego???

Gość gość
Do dlatego wielu spokojnych chttp://kafeteria.pl/bonappetithłopaków bez względu na to czy są przystojni czy nie albo biorą ślub powyżej 30 lat, albo zostają starymi kawalerami bo 99% kobiet woli tych co się popisują swoją często głupotą objawiająca się w nietypowych zachowaniach i formach, no ale wiadomo że działacz-krzykacz choćby był brzydki jak noc ma większe szanse na wyrwanie blond lali nawet takiej spokojnej niż taki cichy spokojny ułożony chłopaczek bez większych znajomości. Bo niestety w XXI wieku znajomych i partnera zdobywa się najczęściej przez LANSERSTWO i to jest potwierdzone na tysiąc przykładów i wynika z obserwacji i doświadczenia życiowego

Gość gość
Lali? To niech ta spokojna c***a poszuka równej sobie

Gość gość
Wiesz czego ty chcesz? Chłopaka który będzie cię olewał ,robił co chciał, zdradzał, wmawiał choroby psychiczne i od czasu do czasu spuszczał wp*****l. masz dobrego chłopaka, kocha cię, a ty go szmacisz i wiesz co, docenisz go jak go kiedyś stracisz. Bo teraz jesteś pewna ale to wszystko do czasu pamiętaj.

Gość gość
Dlaczego nie rozumiecie ze to c***a? Jest wielu NORMALNYCH facetów. A ten to C***A

Gość gość
bo faceci wolą zołzy sama słyszałam jak na uroczystości rodzinnej jeden powiedział, że zona decyduje o najważniejszych sprawach i wcale się tego nie wstydził, ponoć każdy kto się ożenił wie o czym mowa:-)

Gość ggggggghhhjjjj
ok