Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna herbataa

Nieudany podryw Jak go poznać

Polecane posty

Gość czarna herbataa

Mam 25 lat i chcialabym w koncu poznać normalnego faceta, nie chce bawić sie w gierki. Chcialam podbic do faceta który robi mi meble(na wymiar), ta sprawa ciagnie sie od kilku miesięcy. Widzialam sie z nim 2 razy, gadalam przez tel ze 4 (wszystko w celach slużbowych). Ostatnio stwierdziłam, ze jest całkiem całkiem. Dowiedziałm sie że jest wolny, straszy kilka lat. Postanowilam zadzialac przez tel: zadzwonilam aby przełozyć termin montażu i zamierzałam zaproponowac kawe (to miało byc niby zartem za cierpliwośc do mnie). Chciałam powiedziec coś co bedzie inne niz wszystkie klientki w sprawach mebli, co zapadnie w pamięc i zaintryguje. Pomysl był dobry tylko facet nie zrozumialm mojej aluzji. Powiedział cos w stylu: spokojnie, kawe zdazymy wypic po montazu. Czyli kawa dla robotników po pracy. Co robic?

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
znajdz innego, bystrzejszego

oj po prostu utrzymywalas z nim relacje na pan i pani a teraz chcesz czegos innego, a to sie robi z wyczuciem. to tak jakbys nagle chciala pocalowac kolege ktorego znacz jako kolege 4 lata... pomyslal by ze sie czegos nacpalas... :D:P

Gość gość
a może załapał o co kaman tylko nie ma ochoty na bliższą relacje

raczej nie, bo powinna to zrobic w inny sposob, albo startowac od razu jak tylko wszedl do mieszkania....

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Rozwazalam taką ewentualnośc, ale mówił niezmienionym tonem głosu, zupelnie jak w sprawach służbowych, ani przez chwile sie nie zająknął, nie zastanowił

Gość gość
Sama ze sobą piszesz idiotko, nie zmieniłaś nicka, prowo ale wiedz że faceci nie lubią głupich bab, mogą je najwyżej w******ć, ale na pewno nie polubić ;-)

Gość gość
Może traktować swoją pracę profesjonalnie i nie w głowie mu romanse z klientkami, w takim przypadku będziesz mieć trudny orzech do zgryzienia...

Gość gość
czasik przyszedl chyba na jakies nowe prowo, chcecie ?