Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znaczne przesuniecie godziny lotu przez Ryanair

Polecane posty

Gość gość

Kilka dni temu kupilem bilet na lot przed swietami - ortzymalem maila z godzina lotu ( taka ktora planowalem ) - 11.30. Obecnei kiedy loguje sie na stronke tej lini moj lot jest o 18 .30. Nawet kiedy wyszukuje loty z tego dnia - nie ma lotu z 11.30 - po prostu zmienili terminarz lotow :-( Moge przeniesc lot 40 funtow plus doplata - jesli lot jest drozszy. Probowalem cos znalezc na stronce tej lini. Przy zmianie godziny lotu przez Ryanaira powinna ta firma przeslac mail z informacjami. Ponadto powinno sie otrzymac pewne kredyty ktore mzona zrealizowac w nastepnych lotach. Jednak cos czuje ze nic nie otrzymam, ani maila ani kredytow.

Gość cafe rosa
Tak, powinienes dostac maila o zmianie, ja dostaje zawsze, ale nie pamietam, czy z ryanaira, bo niezbyt czesto nim latam. nr lotu jest na pewno ten sam?

Gość gość
tak dostalem maila i zaaplikowalem o refundacje - ponad 2 godz zmiana

Gość gość
maila to pewnie dostaniesz ale okolo 2 tyg przed wylotem - oni tak robia ze nie wysylaja od razu tylk owlasnie czekaja do 2 tyg przed wylotem, Wiele razy sama sie skapnelam ze mam odwolany lot i zdazylam dawno zadzwonic***przebookowac a potem dostawalam maila ze moj lot jest odwolany (a ja go dawno juz zmienilam) masakra

Gość gość
tanie linie to tanie linie !