Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość człowiek to tylko człowiek

Kiedy można zacząć puszczać chociaż delikatne bąki przy swoim partnerze

Polecane posty

Gość Val Bonk
Delikatne tzn jakie? Zdefiniuj bo nie czaję :P Jakby to człowiek miał wpływ na to czy w danej chwili wypuści smrodliwego czy nie... Odgłos owszem idzie jeszcze jako tako wysterować, ale jak już ktoś wcześniej wspomniał - może być delikatny w sensie odgłosu, niemal całkiem niesłyszalny, ale ze smrodkiem już nic nie zrobisz... Co najwyżej okno uchylić ;) . A tak na poważnie to wszystko zależy od tego jak się do tej czynności odnosicie oboje. Bo wiadomo, jednak to fizjologia tylko i każdego ona dotyczy bez względu na płeć i czy jest nie wiadomo jak piękny czy przeciętny z wyglądu, to gazy produkuje każdy i nie ma się co czarować, że jak ktoś z dobrej rodziny to nie pierdzi wcale. Oczywiście nie jest to miłe jak ktoś przy Tobie non stop wali jak z armaty :P Ale też nie ma co przeżywać w drugą stronę, jak niektórzy tutaj, że jak partnerce bączek wyleci od czasu do czasu to zaraz staje się niepociągająca i jest kojarzona z żulem w przepoconym dresie :( Są pary u których to normalne (oczywiście w pewnym sensie) i jakoś jest miejsce na ten Wasz romantyzm i nikt nie cierpi (ani to z powodu chamstwa partnera ani z powodu wzdętego brzucha :P ) . A co do Ciebie autorko, wspominałaś że masz problemy gastryczne. Więc według mnie powinnaś się jakoś przełamać, bo mimo wszystko zdrowie ważniejsze niż pier***lamento wszystkich świętych tu niepierdzących, którzy nie mają takiego problemu jak Ty i nigdy nie zrozumieją jak to jest trzymać bąki w pupce przez wiele godzin. A chłopak jak kocha, to bąka wybaczy, zwłaszcza jeśli to wywołane chorobą :) Pozdrawiam

Gość gość
Dzięki że taki temat powstał, właśnie dowiedziałem się że moja partnerka nie będzie miała za złe jak zdarzy mi się puścić bąka, sama niejednokrotnie ma z tym problem i nie trzeba się z tym męczyć.