Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jesli zdałbym mature pisemna z j angielskiego a ustna nie

Polecane posty

Gość gość

to czy musze odnowa zarok pisać dwie części ?

Gość gość
nie, wtedy w sierpniu piszesz tylko ześ ustną, u mnie w tamtym roku nie zdała tylko 1 osoba - dziewzyna zdała egzamin pisemny a ustnego nie i pisała w sierpniu

Gość gość
tylko na sierpien mozna miec tylko jedna taka poprawke . unas angielski lezy ;/ z polaka 17 lektór mamy w rok przerobić czy iles ;/jedynie z matmy jestemy na czas .

Gość gość
lektór??? pisze się lektur!!! widać, że nigdy lektur nie czytałaś

Gość gość
zamkni sie cvzytałem i nawet w gimnazjum krzyżaków potem przestałem czytać bo ich nierozumiałem i dostałem gorsza ocene od gościa który streszczenie przeczytał . a błedy zaczołem najbardziej olewac jak mi zaczoły kobiety je wypominac i wyśmiewac sie . wiec to wasze dzieło kazdy umie pluć inemu w twarz .

Gość gość
Ale teraz na cełe życie zapamiętasz jak się pisze LEKTURA :)

Gość gość
ZAMKNIJ J JEST NA KOŃCU!!!

Gość gość
kochani, powiem tak, wszyscy srają sie przed tą maturą a ja zdalam nie ucząc sie a alfą i omegą nie jestem. matura to naprawde bzdura. a na ustnym angielskim zmienilo sie cos? bo 5 lat temu trzeba bylo wyjac karteczke z obrazkiem i ja opisac, jak np dziewczynka jedzie na rowerku no dramat ;D

Gość gość
zamknij j coza baran jak pouczasz to nierób błendów . niezapamietam niestetety niemam głowy do ortów musiałbym sie ich nauczyć inaczej ja wiem wsumie jak sie pisze ale pisze z błedami mechanicznie .

Gość gość
"nie, wtedy w sierpniu piszesz tylko ześ ustną" x hahaha jak mozna pisac czesc ustna? :D

Gość gość
zmieniło sie bo na ustnej tzreba obrazek opisac potem jakąs impreze planujesz i daate musisz okreslić i gdzie a 3 zadanie to z 3 obrazków wybieramy jeden i dlazego ten i do każdego pytania zadaje egzxaminujacy pytania . niejest to prosta sprawa

Gość gość
matura wcale nie jest taka prosta, trzeba mieć wiedzę i kupę szczęścia. Ja uczyłam się 8 miesięcy z pomocą korepetytorów, wydałam kupę kasy, zdałam ale uczyłam się po 10-12 godzin dziennie.Niemożliwe??? możliwe, to były najbardziej męczące miesiące mojego życia, chwile zwątpienia i załamania, ale miałam wsparcie i udało się :D:D poty, łzy się opłaciły.