Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problemy w ciazy

Polecane posty

Gość gość

Hey dziewczyny, moze pytanie sie powtorzy,ale mozecie mi napisac co stosujecie zeby zalagodzic mdlosci? Probowalam ciastek imbirowych roznego rodzaju herbatek i nic.Jestem w 11t.c i dzien w dzien wymiotuje po kilka razy.Co smieszniejsze mam obrzydzenie do mezczyzn.Moze wydac sie Wam glupie,ale mam odruchy wymiotne nawet jak moj narzeczony chce mnie pocalowac :( Strasznie mi to doskwiera,bo bardzo go kocham, jest bardzo przystojny wiec nie wiem skad te wymioty na jego widok?! Zreszta nie tylko na jego,ale tez na widok innych mezczyzn jesli robia cos niestosownego na ulicy lub w moim otoczeniu to po powrocie do domu odrazu wymiotuje! :( Przechodzil ktokolwiek przez cos podobnego? :o

Gość zawsze gotowy na atak jądrowy
Walnij setę!

Gość gość
Dziwny przypadek...

Gość gość
Ja jem pomarancze, zwymiotuje i przechodzi

Gość gość
Tak mi tez po zwymiotowaniu przechodzi,ale dzieje sie tak kilka razy dziennie ;/ A ile mozna jesc i wymiotowac w ciagu dnia.Nie mam juz sily na to :( Zamiast tyc to chudne, tyle ze mi brzuszek rosnie.Nic wiecej...

Gość gość
W 11 tyg brzuszek jebnij się w ta pusta lepetyne:-) Chcialas dziecko to nie marzudz nie ty jedna masz mdłości, co ty później powiesz zgaga bóle pleców bóle miednicy mnie AZ rozdziera z bólu jestem w 35 tyg Jak dla ciebie mdlosvi to taki problem to ty się zamarudzisz pozniej

Gość gość
kochana jak masz tak jak ja , czego ci nie życzę to NIC ci nie pomoże, niestety męka pańska, a z tymi facetami to naprawdę dziwne

Gość gość
Tak wyobraz sobie zaczal mi brzuch rosnac w 3m-cu ciazy :) Jak jeszcze mnie po nazywasz? moze mnie zazwiesz marsjankom,bo szybciej u mnie widac niz u Ciebie? Pusta ' lepetyne?!' to Ty masz siedzac na forum piszac takiego rzeczy gdzie kazdy ma prawo miec problem i chcac sie nim podzielic. Jak Ty taka wyrozumiala jestes dla kobiety w ciazy BEDAC w ciazy to wspolczuje Twemu dziecku i ludziom Cie otaczajacym :) Musisz byc nie zle zimna suka ;) Pozdrawiam

Gość gość
Gosciu z 17.51 a jak masz jesli masz ochote opisac? Nie wiem jak u Ciebie,ale u mnie jest apokalipsa na starcie :) W zyciu nie myslalam,ze tak czesto sie wymiotuje w ciazy + inne dolegliwosci gdybym wiedziala powaznie bym sie zastanowila pod planowaniem ;)

Gość gość
przed *

Gość gość
Na mdłości mi pomagała woda z dużą ilością cytryny . Zawsze nosiłam ją ze sobą do 15tc i ani razu nie wymiotowałam .

Gość gość
na same mdłości mi pomagało pogryzanie migdałow, picie wody z korzeniem imbiru i z cytryną. Woda zawsze zimna, z lodówki. Lekarz mówił żeby jesc lody, ale nie miałam na nie smaku.