Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zlasprawa

okres bez krwi

Polecane posty

Gość zlasprawa

Hejusmiech.gif wczoraj dostalam okres tzn tak jak zwykle dostaje, chociaz troche pozniej niz zwykle ale jeszcze jestem zbyt mloda na regularne misiaczki podowiem ze mam 16 lat, ale przechodzac do sedna to dostalam okres no normalna sprawa, ale w nocy nie mialam nic a sie zdziwilam bo zawsze zalewam cale lozko, a teraz ogolnie co mam ale to jest bardziej wydzielina jasno brazowa a nie okres i jest jej malo mimo iz wczoraj wszystko wskazywalo na okres, nie wspolzylam jeszcze wiec nie wiem czy mam sie martwic czy traktowac to jako normalna rzecz, wydaje mi sie ze kiedys mi sie juz cos takie zdarzylo , ale to bylo jakos po okresie tak jakby jeszcze nie do konca ze mnie wszystko zeszlo, a teraz jest wszystko normalni i powinnam normalny okres dostac a tu takie cos pomocyusmiech.gif nie wiem jak to traktowac, a dodam ze raczej ostatnio nie mialam jakiegos wielkiego stresu zdarzaly sie jakies sytuacje ale bez przesady, zaczelam palic i czy to moze byc tego przyczyna, chociaz wczesniej popalalam i wszystko bylo dobrze