Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikii85

seks w ciazy bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Polecane posty

Gość nikii85

zuszlalam sie ale jakos od 6tyg ciazy nie mam ochoty na seks w ogole zle sie czuje boli glowa albo niedobrze a moj facet strzela fochy i mowi ze wiele znajomych uprawialo seks do poznej ciazy, dla mnie to czcze gadanie! juz nie mam sily do niego :/

Gość gość
Dla mnie seks w ciąży jest niesamowity chociaż to dopiero początek bo 13 tydzień ale mam ciagle ochotę

Gość nikii85
zazdroszcze mnie od seksu odrzuca i ciagle boje sie jeszcze ze cos zrobimy w ten sposob dziecku, jestem w 4tym mies

sex w ciąży zbliża parę do siebie, nie widze w tym nic złego, oczywiście jeśli nie ma medycznych przeciwskazań to nic złego nie zrobi się dziecku. Gdzieś czytałam że dziecko podczas sexu odczuwa przyjemne kołysanie, pozatym mama jest szcześliwa to i dziecko:) nie bójcie się:) mi zaczyna się 9 miesiąc ciąży i póki co nie zrezygnowaliśmy, owszem kochamu się rzadziej ale to dlatego ze jestem zmęczona i bardziej senna.

Gość gość
Jezeli chodzi o początek ciazy to kochaliśmy sie duzo rzadziej niż wcześniej, ciagle wymiotowalam, było mi niedobrze i byłam zmęczona, moj maź to rozumiał za to od drugiego trymestry gdy wszystkie dolegliwości tego typu poszły w niepamięc szalejemy :)

Gość nikii85
Jak na razie zle sie czuje i seks to ostatnie czego potzrebuje, nie nazywajcie mnie glupia zwlaszcza faceci ktorzy nie maja pojecia jakie to uczucie!

Gość mmmm25
jestem już w 8 miesiącu ciąży ale seks uprawiamy z mężem dalej. nie mam co prawda ochoty co dzień ale tak dwa trzy razy w tygodniu to i owszem...mąż przyjął taktykę nie naciskania .... czyli nie chodzi za mną i mi nie zrzędzi, ale kiedy widzi że mam ochotę to jest uradowany ;) seks pod koniec ciąży jest dość skomplikowany bo połowa pozycji odpada ze względu na mój wielki brzuch itp. ale i tak jest bardzo przyjemnie....

Gość gość
a ja mam podobnie jak autorka kapletnie nie mam ochoty na sex jetem w 4 miesiacu dolegliwosc**przeszły a ja nie potrai sie przemóc, kazdy dotyk mojego meza sprawia ze sztywnieje zaciskam nogi i nie ma wogole mozliwoci aby do czegos doszło . Wcale nie odczuwam potrzeby, czego moj moz tez nie rozumie ehhhh

Gość mmmm25
widać u niektórych libido wzrasta u innych spada. jeśli się źle czujesz i nie masz kompletnie ochoty to twój mąż nie ma wyjścia, musi to zrozumieć. Ciąża to niby nie choroba, ale potrafi nieźle dokopać ciężarnej....

Gość gość
Autorko a jak jest z czułosciami przytulanim , pocaunkami itp...??? Bo ja mam podobny problem nie mam wg ochoty ale nie tylko na sex ale na wszstkie czułosci z meżem. Prawie kąpletnie go odsunełam od siebie.... co mu bardzo nie pasuje a wrecz sie dołuje ze go juz nie kocham... a Ja nie potrafe mu teraz okazac uczuc dodam e jestem w 3 miesiacu

Gość gość
khrzezkurcze borykam si z podobnym problemem ehhh jestem juz w 4 misiacu inic nie przechodzi nadal nawet przez mysl mi nie przechodzi sex :(