Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jastrzebiankaa

uzywane buty slubne

Polecane posty

Gość jastrzebiankaa

Zastanawiam sie czy nie kupic uzywanych butow slubnych i nie chodzi mi tu tyle o oszczednosc tylko o fakt ze juz beda troche rozbite i licze ze bardzo nie odgniota Dodam, ze musze miec buty wysokie bo moj przyszly maz jest o 30cm ode mnie wyzszy wiec zeby znalezc cos wygodnego bedzie trudno... Czy ktoras z was kupila uzywane na wlasny slub?

Gość gość
nie nosi sie butów po kims, 1. grzybica/ mozna się zarazić , a leczenie tego cholerstwa trwa nawet kilka miesięcy 2. inna stopa - inaczej ''układał' sie but dla kogos innego i moze być Ci niewygodnie kupuje sie buty, chodzi w nich dłużej kilka razy, może byc po domu, własnie, aby " rozchodzić" przede wszystkim, kupuje sie WYGODNE buty, nawet na wysokim moga byc wygodne, dobrze wyprofilowane i z miekkimi wierzchami, elastyczna podeszwą, nie ciasne w palcach

Gość jastrzebiankaa
no ja jakos do wygodnych butow nie mam szczescia, takze moja szafa jest pelna butow ktore obtarly mnie do miesa nawet przy probach rozchodzenia ich w domu i tyle mialam je na nogach! Nie oszczedzam na butach i wole wydac wiecej i miec cos porzadnego tylko teraz nawet wydajac kilka stow za pare skorzanych butow i tak nie mozna w nich chodzic! Jak nie pieta o zapiecie, jak nie zapiecie to podeszwa zawsze cos nie tak, a nie mam zadnych koslawcow z haluksami:) Ale fakt z ta grzybica to troche strach wiec moze pomysle o butach na miare....

Gość gość
ja się baardzo długo uczyłam kupowac wygodne buty, serio u siebie wiem,ze, w twardych butach- wierzch- nie wystoje i nawet kroku nie zrobię nie moge miec wąskiego czubka, bo mam szeroką stopę nie mogę miec zabudowanego, bo mam wysokie podbicie i gdy but jest za ciasny na podbiciu, uciska na nerw i stopa drętwieje musze uważac, aby, gdy postawie but na półce na wysokosci oczu, by stał stabilnie a się nie kolebał- tak, to jest ważne!!! wysokich butów nie moge miec takich , które opieraja nacisk na podłoże na paluchu- nie moge w takich chodzic. - widac to jak sie obejrzy podeszwę, gdzie jest wytarte, tam opiera sie stopa

Gość gość
w sklepach jest ogrom butów, ale baardzo niewiele jest naprawdę wygodnych