Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

brak okresu potrzebuje rady

Polecane posty

Gość gość

Witam mam takie pytanie. Ale może od początku. 24 powinnam dostać okres a go nie ma.. zamiast tego mam biały śluz... ostatnio zauważyłam ze przed okresem dosyć często taki mam ale w mniejszych ilości. Wykonałem test ciazowy wynik negatywny. Dodam jeszcze ze bolały mnie piersi jak na okres oraz szyjka macicy a teraz przestało boleć i jedno i drugie. Kleje mnie trochę lewy jajnika.. co to może oznaczać? Od kilku dni "rwa" mnie korzonki czy to może mieć jakiś wpływ na opóźnienie okresu?

Gość gość dobra rada
Od stresu ci sie spóźnia. Wiem ze test można robić o każdej porze ale najpewniejszy wynik jest jak robi sie z porannego siku. Jak tak robiłaś i jest negatywny to sie nie martw tylko czekaj na okres

Gość gość
Nikt nie odpowie??

Gość gość
Kleje mnie trochę lewy jajnika.. co to może oznaczać? No właśnie nie wiem co to może oznaczać

Gość gość
Zrobiłam z drugiego ale farmaceutkaa powiedziała ze ten można wykonać o dowolnej porze dnia dzień po spodziewanej miesiaczce

Gość gość
Kluje miała być. Literowka się wkradła

Gość gość
KUP SOBIE SKARBONKE I ZACZNIJ ZBIERAC KASKE !!!!

Gość gość
Ze niby co?

Ja też miałam taki problem a teraz czasami też się zdarza był taki czas że przez 4miesiące nie miałam okresu przestraszyłam się i to nie na żarty bo nie współżyłam więc w ciąży na 100% nie byłam poszłam do ginekologa dostałam tabletki na wywołanie okresu i po nich dostałam ale co z tego jak potem znów nie było przez pół roku znów poszłam do ginekologa i dostałam skierowania na klinikę w Krakowie.I wyszła przyczyna mam PCO. Czasami jest tak że nie mam okresu dwa miesiące a jak już go dostanę to albo jest przez jeden dzień i krwawienie tylko z rana a czasami jest tak że jest bardzo obfity wtedy podpaska wystarcza mi na 15minut. Bywają i miesiące że mam objawy ale nie mam wogule okresu.

Gość gość
O matko.. mam nadzieję ze u mnie to zwykle opóźnienie... :( po 2 dniach po spodziewanej test ciążę by wykrył?