Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmora nie jednego

Polecane posty

Gość gość

Problemem nie jednego związku jest impotencja, jak ją szybko rozpoznać i jak skutecznie jej zapobiegać i z nią walczyć?

Gość gość
mialam chlopaka...niestety nasz zwiazek sie rozpadl.Wlasnie o sex-przez takie jego,,wpadki,,czulam sie niedowartosciowana...mialam jakies dziwne wyrzuty sumienia ze to moze moja wina,ze to moze ze mna cos nie tak? wiem ze mnie pragnał-rozmawial o tym ze mna,mowil....ale jak przychodzlo co do czego to....klapa!!!On si ewstydzil,denerwowal...ja tez zle sie czulam.. Moim zdaniem jesli nie chce sie rozpadu zwiazku lub innych porazek to najlepiej udac sie do lekarza..nie wie...moze jakies badania,leki??

Gość leb siwieje dupa szaleje
impotencja fizyczna? impotencja emocjonalna? impotencja duchowa?

Gość gość
sama nie wiem jak ja wykryć przedwcześnie, jakbyśmy to wiedzieli to przecież wielu facetów nie cierpiałoby na tę straszną dolegliwość, ja uważam ze nie wolno siedzieć z założonymi rękami i czekać, że problem sam się rozwiąże, trzeba działać, rozmawiać i stosować dobre suplementy

Gość IM_Potentat
Lechoslaw Gapik mial swego czasu super recepte.. ale zgubilem :P, :P, :P

Gość gość
bardzo śmieszne, bardzo ludzie mają prawdziwy problem, a inni śmieją się z tego na forum, trochę kultury! Litości.