Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocy byly facet mnie wykorzystuje

Polecane posty

Gość gość
żałosna jesteś tylko z jednego powodu kretynko. Mianowicie z tego, że mówisz, że on cię wykorzystał. Czy on cię oszukał? Nie. To o co ci chodzi. Skończ kretynko obrażać facetów. chciałaś d**ę przehandlować za bycie razem, nie udało się i mówisz że cię wykorzystał. Przecież nie obiecywał ci niczego. Zobacz kretynko i świnio jaki masz podły charakter. Trzeba być kobietą, czyli świnią, żeby dawać d**y chcąc czegoś w zamian. Czy aby to nie jest prostytucja? Jak chcesz się pieprzyć, to się pieprz. Jak chcesz coś w zamian, to mów o tym od razu i stawiaj sprawę jasno. Kolejna żałosna baba, która handluje swoim tyłkiem. Tak k***a nie można durne baby. Nie można mieć do kogoś pretensji, że wam czegoś nie dał skoro nigdy tego nie obiecywał! Durne księżniczki.

Gość gość
Nie wiem czy widzisz Ty co obrazasz te dziewczynę, ze obiecał jej to co chciała a i tak ja oszukał. To chyba on jest żałosny a ona po prostu pokochala i to cała jej wina, ze trafiła na manipulanta. Nie martw sie bedzie dobrze, tylko potrzeba czasu