Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

JAK MYSLICIE KTO DZIS WYGRA BITWE O DOM

Polecane posty

Gość gość
Myślę ze ewka i kamil,bo rodzynkiwa ich faworyzuje..pewnie usiądzie obok nich,wyglosi poruszająca mowę i sie okaze ze dd wygral,w sumie obojętne mi to.

Gość gość
ewa ui kaqmil bo sa z domu dziecka a nawet jak nie wygraja to pewnie im ktos dom zafunduje piekna historia

Gość gość
jestem za Magda i Pawlem, ale wygra Ewa i Kamil

Gość gość
bidul

Gość gość
ja także jestem za Mikołajczykami tak od biedy bo oni moimi faworytami też nie byli ,ale pewnie wygra Ewa i Kamil .

Gość gość
szkoda,ze Wojtek odpadł, kibicowalismy jemu:( a wygraja Boguszewscy

Gość gość
skąd wiecie kto wygra?

Gość gość
juz od tygodnia wiadomo:D

Gość gość
jestem za ewą i kamilem. Mikołajczyków nie lubię- nie podobają mi się ich wnętrza kompletnie. tych drugich też nie za bardzo, ale są z domu dziecka i mi ich szkoda

Gość gość
a mi nie jest ich szkoda, znajomi ich znaja i nie sa to fajni i mili ludzie na jakich sie kreują w tv

Gość gość
jak to gdzie to jest napisane?

Gość gość
dokładnie, ta dziewczyna to jest taka pyskula której nikt w Domu dziecka nie lubiał.... masakra nie głosujcie na Dom dziecka! Nie o to chodzi w tym programie "urzekła mnie twoja historia"!! Po co robic te wnętrza? po co ten wysiłek jak wy głosujecie tylko dlatego że ktoś był w domu dziecka?

Gość gość
a ja lubie takie piredoły ogladac, bo i tak nie ma nic ciekawego o tej porze, zadnego fajnego filmu itp

Gość gość
Moim zdaniem nie powinni wygrać tego mieszkania. Biorą ludzi na litość, rzygać się już chce od ich ckliwych historyjek o domu dziecka, o których gadają CO ODCINEK. Inni też nie mieli łatwo, przydarzyły im się w życiu choroby i inne nieszczęścia, ale powiedzieli o tym raz czy dwa i tyle (rozumiem, że na pewno kazali każdemu z uczestników opowiedzieć o swojej historii, ale na pewno nie mieli mówić tego co odcinek, czyż nie?). Ewidentnie grają na ludzkich uczuciach, a to jest ŻAŁOSNE. Poza tym niech nie robią z siebie takich ofiar, bo po wyjściu z domu dziecka mieszkanie dostali - jak nawet nie dwa mieszkania, bo wtedy przecież jeszcze nie byli małżeństwem, więc każdy dostaje swoje własne. Może nie mieli tego ciepła rodzinnego, rodziny itp., ale mieszkanie i jakieś tam pieniądze na start na 100% dostali. I przepraszam bardzo, ale czy w tym programie jest oceniana kreatywność, umiejętność urządzania wnętrz, piękno, funkcjonalność, czy idiotyczne żalenie się jak to jest im w życiu źle? Piaskownica na balkonie, wow, cóż za funkcjonalność, co tam, że będzie pełno piasku na balkonie i w domu :))) Kuchenka na tak małym blacie, że już mniejszego się chyba zrobić nie dało, podczas gdy w domu są małe dzieci? No przecież jak jakiemuś garnek spadnie na głowę, to nic się nie stanie, co nie? Zgadzam się z Panem Tomkiem, przynajmniej miał odwagę powiedzieć prawdę o tym ich domu. Naprawdę, mam ogromną nadzieję, że nie wygrają tego programu. Eh, a teraz tylko czekam na obronne komentarze naiwnych i oburzonych widzów, którzy są tak zaślepieni tą rodzinką :)

Gość a co to ankieta ale
ja sie z Toba jak najbardziej zgadzam nie załuje nikomu tego mieszkania, bo dla mnie bez naczenia kto je wygra, ale najbardziej z tej 3 przyda sie Mikolajczykom Gor ma swoj dom oni maja mieszkanie a Mikolajaczyki 1 pokoj u tesciow, a sa juz w takim wieku,ze przydaloby im sie rodzine powiekszyc, zreszta sami mowili,ze chca tylko nie maja warunkow mieszkaniowych

Gość gość
DD WYGRA