Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orenginal

boje sie isc do fryzjerki

Polecane posty

Gość orenginal

nie lubie chodzic do fryzjera bo na 20 wizyt wyszlam zadowolona z 1 raz. wlosy mam proste, dlugie i grube, przez ostatnie 6 lat podcinal mi je máz. Jak chcialam cieniowanie to poczytalam na necie i tez máz mi zrobil - bylo OK. Ale, co okolo 2 -3 lata mam kryzys (juz mam tak od kiedy bylam nastolatká) ze chce cos zmienic w wygládzie wlosów. Juz sama zrobilam dekoloryzacje z ciemnego brázu (moje naturalne wlosy chyba tez sá brázowe, ale juz nie pamiétam jaki odcien ;-) ) Nalozylam jasniejszá farbe na odrosty i troche wygládam dwukolorowo. Wiec wizyte do fryzjera mam w sobote i im blizej tym bardziej sie boje ze cos mi sknoci.. Sama do konca nie wiem co mam zmienic w swoim wygládzie. Moze pasemka w kolorze w którym mam odrosty. Moze pocieniowac...byle nie mocno bo bedé wygládala jak Szopen po koncercie. Nie mam czasu na ukladanie wlosów. Czasem nosilabym je rozpuszczone ale chcialabym tez móc je zwiázywac w kucyk... ale mam problem co? ;-) czy któras z Was tez nie lubi fryzjerów? ja juz chyba wole wizyte u dentysty :-D haha

Gość Rubikovský bloček
Ja nie lubię gdy mnie ktoś obcy dotyka. Byłam raz, to same nie wiedziały co ze mną robić, bo mam delikatne, falujące i same układające się włosy. Wystarczy tylko podcięcie i nałożenie koloru, szczególnie po lecie, gdy się rozjaśnią. To w domu mogę robić.