Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosnicka

wzrost beta hcg

Polecane posty

Gość gosnicka

witam,czy wzrost z 85,16 w poniedziałek do 180,42 po 48 godz.jest wynikiem prawidłowym? pozdarwiam oraz dziękuje

Gość gość
prawidłowy

Gość gosnicka
to czyli można zaczac się cieszyc?

Gość gość
no trochę można, choc pamiętaj że wszystko może się jeszcze wydarzyć, ale gratuluję i zyczę C***owodzenia

Gość gość
*C***owodzenia miało byc ;)

Gość gość
Nie ciesz się jeszcze bo to dotyczy rosnącego pęcherzyka ciążowego, który równie dobrze może być pusty, niestety. Ciesz się jak na usg zobaczysz bijące serce.

Gość gość
w sumie racja, wizyte mam we wtorek, a ktory to moze byc tydz.? no normy w tym lab.sa mega dziwne

Gość gość
Policz tygodnie od pierwszego dnia ostatniej miesiączki.

Gość gość
ost.miesiaczke mialam 27 padziernik to by wychodzilo by wychodzilo ze jest połowa czy zle to obliczylam 5?

Gość gość
wy jesteście nienormalne!!! Wszystkie po kolei jak leci a najbardziej ta, która pisze że nie ma się z czego cieszyć, bo to tylko pęcherzyk i może być pusty itp. Mam za sobą 2 ciąże. Obie planowane, obie szybko, bo zaszłam w pierwszych cyklach. Prawdopodobnie zaszłam szybko bo nie siałam paniki o jakąś popieprzoną betę! Zrobiłam testy, wyszły pozytywnie (ok 2 dni przed miesiączką oba) i się cieszyłam bo czego miałam płakać? Bo mogłam poronić? Autorko na cholerę Ci ta beta, w odstępie takim, srakim? Chyba po to żeby się mieć czym martwić :o

Gość gość
starałam się ponad dwa lata zajsc, ta ciaza jest wynikiem IUI wiec martwie sie czy się wszytsko dobrze dzieje

Gość gość
do goscia po 2 ciążach- ciesz się, że Ci sie udało i nie obrażaj innych, bo jak ktoś walczy o dziecko długo, ma za soba poronienia, to dla niego beta jest istotnym badaniem

Gość gość
wy jesteście nienormalne!!! Wszystkie po kolei jak leci a najbardziej ta, która pisze że nie ma się z czego cieszyć, bo to tylko pęcherzyk i może być pusty itp. Mam za sobą 2 ciąże. Obie planowane, obie szybko, bo zaszłam w pierwszych cyklach. Prawdopodobnie zaszłam szybko bo nie siałam paniki o jakąś popieprzoną betę! Zrobiłam testy, wyszły pozytywnie (ok 2 dni przed miesiączką oba) i się cieszyłam bo czego miałam płakać? Bo mogłam poronić? Autorko na cholerę Ci ta beta, w odstępie takim, srakim? Chyba po to żeby się mieć czym martwić pechowiec.gif ******************************** Beta dotyczy tylko i wyłącznie pęcherzyka ciążowego nijak ma się do zarodka. Może być puste jajo płodowe badz akcji serca.

Gość gość
wy jesteście nienormalne!!! Wszystkie po kolei jak leci a najbardziej ta, która pisze że nie ma się z czego cieszyć, bo to tylko pęcherzyk i może być pusty itp. Mam za sobą 2 ciąże. Obie planowane, obie szybko, bo zaszłam w pierwszych cyklach. Prawdopodobnie zaszłam szybko bo nie siałam paniki o jakąś popieprzoną betę! Zrobiłam testy, wyszły pozytywnie (ok 2 dni przed miesiączką oba) i się cieszyłam bo czego miałam płakać? Bo mogłam poronić? Autorko na cholerę Ci ta beta, w odstępie takim, srakim? Chyba po to żeby się mieć czym martwić pechowiec.gif ******************************** Beta dotyczy tylko i wyłącznie pęcherzyka ciążowego nijak ma się do zarodka. Może być puste jajo płodowe badz brak* akcji serca.

Gość gość
a ja się zamierzam cieszyc wzorstem bety, okaze sie wszystko we wtorek, jesli cos bedzie mialo byc nie tak ja nie bede miala na to wplywu, a pow.mi na podstawie wyniku ktory to moze byc tydz?

Gość gość
5 tydzień od ostatniej miesiączki

Gość gość
dziękuje wszystkim za odp. mam nadzieje, że wszytsko bedzie dobrze, a jesli nie bedzie mi dane teraz miec babelka, to sukcesem jest dla mnie chociaz to ze doszło do zapłodnienia, bo w przypadku PCO nie jest to proste...

Gość gość
po iui czy nie po iui po 2 latach czy po miesiącu trzeba być masochistą żeby takie cyrki odstawiać. Nic dziwnego, ze nie zachodzicie w ciąże skoro aż tak to przeżywacie. A skoro jak ktoś napisał beta wskazuje tylko pęcherzyk ciążowy i może nie być akcji serca to tym bardziej jest to bezsensowne badanie wywołujące tylko niewskazany stres.

Gość gość
nie odstawiam tu zadnego cyrku, mialam pyt.a jest to forum wiec napisałam otrzymalam odp.wiec jest ok, nie rozumiem uszczypliwosci, jesli nie doswiadczylas nieplodnosci to nie mow ze ktos jest masochista