Onaaaa 588 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Sev napisał: Kiedyś poziomki nawlekało się na źdźbło trawy. Truskawki nadal są? Truskawki to tak dziś z 8 było. Już znikome ilości. Co słychać? Jakaś miłość? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 17 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Bożenka LuBicz napisał: No, Ogór dziś rozkręcił dowcip, widzę LuBitch xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: W twoich czasach też miał niezłe jazdy psycho, pedo itp. Ale doceniam umiejętność fikołów no już gadajcie sobie z pedo Krzysiem z Kanady bez przeszkód Ty mówisz do Widmo gęściej od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 588 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Get Out napisał: Co prawda przejeżdżałem ale dwa razy w tamtym roku i nie polecam. A ja polecam zwiedzić stolicę i co najlepsze w świata Bożego Narodzenia jest ślicznie pełno lampek, dekoracji, jarmark jest śliczny. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 930 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 7 minut temu, Jasność w Mroku napisał: Przed światem, przed znajomymi, może przed sobą. Moje małżeństwo jest gówniane, nie wiem nawet czy to coś mogę nawet nazwać małżeństwem... Nas praktycznie nic nie łączy poza dzieckiem. Nigdy nie miałam w nim wsparcia, wszystko musiałam sama, wszystko na mojej głowie. Może dlatego teraz jest we mnie taka bierność, chciałabym żeby w końcu to on coś zrobił, żeby to on złożył pozew. Tkwię w maraźmie i nachodzą mnie coraz czarniejsze myśli. Skoro Twój mąż trwale nie pracuje, to raczej wszyscy z otoczenia i tak się zorientowali, że nie masz różowo Małżeństwo było do kitu już w pierwszym roku, ale postanowiłaś zostać w nim do grobowej deski, w sumie bez powodu, to ma sens Widocznie lubisz, każdy ma niezbywalne prawo do spier...a sobie życia Ktoś tu pisał, że to projekt? Edytowano 7 godzin temu przez selkie cenzura ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Jasność w Mroku napisał: Przed światem, przed znajomymi, może przed sobą. Moje małżeństwo jest gówniane, nie wiem nawet czy to coś mogę nawet nazwać małżeństwem... Nas praktycznie nic nie łączy poza dzieckiem. Nigdy nie miałam w nim wsparcia, wszystko musiałam sama, wszystko na mojej głowie. Może dlatego teraz jest we mnie taka bierność, chciałabym żeby w końcu to on coś zrobił, żeby to on złożył pozew. Tkwię w maraźmie i nachodzą mnie coraz czarniejsze myśli. Twoi znajomi widzą to samo co ty tylko nic nie mówią bo nie chcą Ci robić przykrości Idź do prawnika, niech on złoży pozew za Ciebie. Jak Twój mąż nie pracuje i ćpa to chyba on pozwu nie złoży bo jemu to dobrze jest jak jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Get Out napisał: Tak tak bo znasz jakieś tajne przejście z map Google i to ma dowodzić twoje rezydencje w stolicy stary ćwoku Ty szukałeś w google i nie znalazłeś. Taki test czy ktoś był tam naprawdę. Jak w Jukonie. Wpadłeś i palisz głupa nie pierwszy raz baw ameby, one by nadal wierzyły że jesteś w Jukonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 67 Napisano 7 godzin temu 16 minut temu, Sev napisał: Kiedyś poziomki nawlekało się na źdźbło trawy. Truskawki nadal są? Nie da się, za miękkie, borówki czerwone to tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Onaaaa napisał: A ja polecam zwiedzić stolicę i co najlepsze w świata Bożego Narodzenia jest ślicznie pełno lampek, dekoracji, jarmark jest śliczny. Za duży hałas, zresztą nie znoszę tłumów i już bym wolał po lesie pochodzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, _Gretta napisał: Ty mówisz do Widmo gęściej od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Śliwka w Polonezie napisał: Ty szukałeś w google i nie znalazłeś. Taki test czy ktoś był tam naprawdę. Jak w Jukonie. Wpadłeś i palisz głupa nie pierwszy raz baw ameby, one by nadal wierzyły że jesteś w Jukonie A ktoś potwierdzi w ogóle że byłeś w tej Warszawie bo wątpię . Ja jestem wszędzie tępy przygłupie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ja polecam zwiedzić stolicę i co najlepsze w świata Bożego Narodzenia jest ślicznie pełno lampek, dekoracji, jarmark jest śliczny. Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 0 Napisano 7 godzin temu Ślicznie wy pipeczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 7 minut temu, _Gretta napisał: Ty mówisz do Widmo gęściej od nas Zazdrosny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 26 minut temu, Sev napisał: Co się śmiejesz? Uważasz, że zna historię Matu i wie kim jesteś? Uważam, że wszystkie jesteście świadkami jego pedo I agresywnych odpadów i miziając się z nim jesteście upadkiem kobiecości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 243 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: A ktoś potwierdzi w ogóle że byłeś w tej Warszawie bo wątpię . Ja jestem wszędzie tępy przygłupie. No, opowiesz jeszcze coś amebom o Jukonie? Czy to już bajka nieaktualna po 10 latach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 7 godzin temu 27 minut temu, Sev napisał: Jackowski to drugi Kaszpirowski. ;] zaraz zaraz! Kaszpirowski to moje nemesis w czasach 2 programów w TV - dziecięciem będąc włączałem w TV Kaszpirowskiego i już po 3 minutach smacznie spałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 588 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Get Out napisał: Za duży hałas, zresztą nie znoszę tłumów i już bym wolał po lesie pochodzić. Ale nie mówię że masz tam mieszkać tak zobaczyć bo naprawdę jest pięknie, mam mnóstwo zdjęć z wawy i stadion narodowy robi wrażenie. A w wigilię i pierwszy dzień świąt to i nawet niektóre restauracje otarte kiedy jest sie sam i nie chce sie je spędzać z rodziną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 588 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: Tak Tak ładnie jest szczególnie w święta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: Truskawki to tak dziś z 8 było. Już znikome ilości. Co słychać? Jakaś miłość? Filmu szukam na dobranoc. Polecasz jakiś? Ogólnie jest okej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bożenka LuBicz 19 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: LuBitch xD Było tak 2x i zbanowano 2x, bez powodu w sumie, widocznie ta paronomazja zbyt rozjuszała którąś bitchmodkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: zaraz zaraz! Kaszpirowski to moje nemesis w czasach 2 programów w TV - dziecięciem będąc włączałem w TV Kaszpirowskiego i już po 3 minutach smacznie spałem Uzdrawiał przez ekran. Adin, dwa, tri. Jak plany do L.? Byłeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 82 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, _Gretta napisał: Nie da się, za miękkie, borówki czerwone to tak. Niedługo maliny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Śliwka w Polonezie napisał: Uważam, że wszystkie jesteście świadkami jego pedo I agresywnych odpadów i miziając się z nim jesteście upadkiem kobiecości. Ty to jesteś wzór kobiecości aż ci jaja dyndają zboku terenowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 7 godzin temu 12 minut temu, Onaaaa napisał: A ja polecam zwiedzić stolicę i co najlepsze w świata Bożego Narodzenia jest ślicznie pełno lampek, dekoracji, jarmark jest śliczny. właśnie do mnie dotarło, że nigdy tam nie byłem zimą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 6 godzin temu 14 minut temu, selkie napisał: Skoro Twój mąż trwale nie pracuje, to raczej wszyscy z otoczenia i tak się zorientowali, że nie masz różowo Małżeństwo było do kitu już w pierwszym roku, ale postanowiłaś zostać w nim do grobowej deski, w sumie bez powodu, to ma sens Widocznie lubisz, każdy ma niezbywalne prawo do spier...a sobie życia Ktoś tu pisał, że to projekt? jak kochasz kogoś bardziej niż siebie to czasami prowadzi do zatracenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: Ale nie mówię że masz tam mieszkać tak zobaczyć bo naprawdę jest pięknie, mam mnóstwo zdjęć z wawy i stadion narodowy robi wrażenie. A w wigilię i pierwszy dzień świąt to i nawet niektóre restauracje otarte kiedy jest sie sam i nie chce sie je spędzać z rodziną. To już bym wolał jechać do Zakopanego, albo do Czech. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Sev napisał: Niedługo maliny. Już są razem z wiśniami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 806 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Sev napisał: Filmu szukam na dobranoc. Polecasz jakiś? Ogólnie jest okej. Rok niebezpiecznego życia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jasność w Mroku 0 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, selkie napisał: Skoro Twój mąż trwale nie pracuje, to raczej wszyscy z otoczenia i tak się zorientowali, że nie masz różowo Małżeństwo było do kitu już w pierwszym roku, ale postanowiłaś zostać w nim do grobowej deski, w sumie bez powodu, to ma sens Widocznie lubisz, każdy ma niezbywalne prawo do spier...a sobie życia Ktoś tu pisał, że to projekt? W tym tkwi problem, ja już spier...łam sobie życie, niestety czasu nie cofnę. Nie postanowiłam być z nim do grobowej deski, ale nie odeszłam od razu, czego bardzo żałuję, bo mimo wszystko były uczucia i się łudziłam, że się jakoś ułoży. Ale nie ułożyło, bo on wolał ćpanie, swoją wygodę i nie ma w nim jakiegokolwiek poczucia obowiązku. We mnie też już nie ma uczuć. Ale jest dziecko i nie wiem jak mam mu wytłumaczyć sytuację, nie chcę żeby cierpiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach