Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy w wieku 43 lat przy wzroscie 166cm waga wynosi 66kg to duzo

Polecane posty

Gość gość

???????

a co ma wiek do wagi? waga jest skorelowana ze wzrostem i typem budowy ciała, a nie z wiekiem (oczywiście nie mówimy o okresie dzieciństwa i młodości, kiedy sie rośnie) /

Gość gość
wolalam napisac niz zas wysluchiwac ze nie podalam wieku!!

w temacie juz napisałaś, to raz a dwa, że to nie ma znaczenia, czy masz 23, 43 czy 63 lata /

Gość gość
wolalam napisac niz zas wysluchiwac ze nie podalam wieku!!

Gość gość
To chyba trochą za dużo,ja jestem w twoim wieku i przy wzroście 165cm,ważę 53kg.

Gość gość
tak chcialam 60 kg wazyc najmniej ale chcialam zapytac opinie innych

Gość gość
Ewka co ty p********z 20 latka jak waży 45 kilo to jest ok, w wieku 50 lat to by była zasuszona jak wiór moja siostra jak miała 20 lat ważyła 40 parę kilo, po 30 ważyła niewiele więcej, ale już nie wyglądała korzystnie na twarzy, teraz ma 40 i wazy powyżej 60 i ma ładną okrągłą buzię myślę, że Twoja waga wg BMI jest w normie, jeśli nie masz gdzieś za dużo tłuszczu, to staraj się nie przytyć, jeśli Ci się wydaje, że ciut za dużo, to schudnij do 60, wg mnie to dobra waga dla Twojego wzrostu, bo mama tyle mam i jak ważyłam 60 kg to było dla mnie idealnie

Gość gość
Ewa 333333...jesteś wyjątkowo zgryzliwą babą.Skoro denerwuje Ciebie ten temat,to nie udzielaj się...przynajniej jad Ci się nie wyleje:)

Gość gość
wkoncu normalna osoba dziekuje za opinie ;)

Gość gość
nie warto zwracac na takie komentarzze ja je zlewam !;]

Gość gość
;] 60 moze byc

Gość gość
jedyna normalna,bo pewnie sama jest gruba i ci napisala,ze wcale nie wazysz duzo? to po co sie pytasz,skoro ci sie wydaje,ze jestem normalna. dla mnie wazysz duzo za duzo, moja mama jest w twoim wieku,ma 170 i wazy 59 kg i nie wyglada jak wior. ja mam 172 cm i waze 48 kg i wygladam dobrze.

Gość gość
Ja mam 44 lata ,164 wzrostu i ważę 77kg ...bardzo bobrze sie czuje ze swoim wygladem:)

Gość gość
a w zyciu !! normalna waga a nawet super w tym wieku wiadome ze juz po 35 roku zycia metabolizm jest coraz gorszy zatem super :)

Gość gość
to dobrze,ze sie dobrze czujesz,ale czuj sie dobrze w domu ,bo na ulicy narazasz kogos na straty moralne i zniszczone poczucie estetyki krowko :D

Gość gość
i zapomniałam :P

Gość kaaajja
NIGDY BYM NIE CHCIALA WAZYC 48 NIGDY!!!!!!

Gość kaaajja
moja znajoma ma 175 wzrostu i wazy 49 i wyglada jak kosciotrup

Gość gosc090
w wieku 43 lat kobieta powinna wazyc napewno z 60 pare kg

Gość gość
ważysz idealnie tyle ile cm powyżej metra tzn 66 nie słuchaj tych chudych szczotek , tak właśnie w pewnym"wieku" bycie za chudą jest tragiczne , na pewno też nie ważysz za dużo!

Gość haaaajjjk
mi tez sie wydaje ze normalnie wazysz:) chyba za chuda bys byla jak bys wazyla 60 kg w wieku 43 lata ale niewiem to moja opinia ;>

Gość agaww 123
jakby wiek nie miał znaczenia, to by nie było pytanie o wiek przy wyliczaniu BMI. A wiec wiek ma znaczenie, podobnie jak płec

Gość haaaajjjk
racja!!!!!!!!!!!!!!!

Gość agaww 123
chociaz wydaje mi sie, ze w wiekszosc**przypadków za brzydniecie kobiety w wiekiem odpowiada własnie zwiekszona waga... ja mam teraz 35 lat, ostatnio schudłam i to tylko kilka kg, wyglądam lepiej niz za 2-3 lata temu, a nawet 5, a juz myslałam, ze zbrzydłam przez wiek, a to był jednak tłuszcz... oczywiscie za niska waga w starszym wieku wyszusza, ale tu nie mowa o niedowadze.. ja bym powiedziała, ze przy 166 , 66 kilo w tym wieku to nie duzo, tylko norma, ale wyglądałabys lepiej jakbys miała te pare kilo mniej

Gość gość
Do Ewa 3 iles- waga ma zwiazek z wiekiem, jesli jeszcze sie o tym nie przekonalas, to taka chwila nadejdzie;-) Widzialas duzo dojrzalych kobiet ktore odzywiaja sie prawidlowo, cwicza i maja nadal problem z waga? Ja takie znam- hustawki hormonalne po czterdziestce, wolnielsza przemiana materii, dodatkowo jeszcze jakas choroba sie przyplacze i o super wadze mozna tylko pomarzyc. A teraz do Autorki - waga to jedno a proporcje ciala- drugie. Jesli czujesz sie przy 66 kg dobrze, wygladasz tak, ze naga podziwiasz sie przed lustrem to spoko.

Gość gosc7876
ja schudlam 38 kg i sie o wiele lepiej czuje niz bylam gruba czuje sie mlodsza ;p

Gość kamilla811
no wlasnie mam klopoty z tarczyca i obym zawsze wazyla juz tyle..