Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak uprawiac sex w ciazy pomozcie prosze

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 9 miesiacu I do tej pory nie uprawialam sexu prawie wcale bo sie balam, ze cos sie stanie. Jak juz go uprawialam (tylko pare razy cala ciaze) to pozwalalam tylko zeby wlozyl praktycznie sama glowke. Teraz chce zaczac bo juz prawie koniec wiec nawet jak przyspiesze to nic sie nie stanie. Ale nie wiem jak, boje sie. Ciagle slysze, ze dziewczyny uprawiaja sex ale nikt nie mowi jak to wyglada. Ile moze wlozyc itd przed ciaza wchodzil we mnie caly az czasami bolalo ale lubialam bardzo gleboka penetracje I obijanie sie o szyjke, no I wlasnie w ciazy chyba Tak nie mozna? No ale wkladanie samej glowki to tez chyba przesada? Wiec gdzie jest granica? Sory za pytanie I z gory dziekuje bardzo za odp.

Gość gość
Tak pytam serio po to jest to forum zeby zapytac. Kolezanek mi wstyd pytac, a przeciez poprzez macanie szyjki mozna wywolac porod to chyba jak penis sie bedzie o szyjke obijal to tez? Dlatego pytam jak to wyglada

Gość zycie to nie tylko prokreacja
Do tej pory byłam przekonana, że dla zdrady nie ma usprawiedliwienia. Ale po Twoim poście zaczynam mieć wątpliwości? Pytałaś męża jak On się czuje z tym, że od 9 msc się z nim nie kochasz?

Gość gość
Rozumial to bo mialam ciaze zagrozona do tego do 7 miesiaca ciagle nawracajace infekcje pecherza a jak juz bylo lepiej to uprawialismy petting. On nie jest zwierzeciem - rozumial moje obawy bo ciaza nie byla lekka I dziecko jest dla niego najwazniejsze. Z pecherzem juz lepiej a ciaza sie zbliza do 38. Tyg dlatego chce do sexu powrocic

Gość gość
Jest ktos kto sie wypowie w temacie?

Gość gość
na boczku :)

Gość gość
Mozecie normalnie. Polecam od tylu, na pieska, albo poz. lezaca boczna, wtedy brzuszek nie przeszkadza. albo ty lezac na plecach na brzegu lozka na partner stoi kolo lozka (tym sposobem tez nie bedzie uciskal brzucha). Tylko w przypadku bolu powinniscie przystopowac, poza tym nic nie stoi na przeszkodzie normalnej penetracji.

Gość gość
sami musicie próbować co ci będzie odpowiadało, 38 tydz. o dziecko się nie bój, musi wam być wygodnie, a co lekarz mowił na temat sexu

Gość Polozna 1
seksu nalezy zaprzestac 6tyg przed porodem ! a nie go zaczynac ;)

Gość gość
Czyli partner moze wchodzic caly? Na pewno nic sie nie stanie?

Gość gość
Wlasnie lekarz powiedzial ze moge zaczac po 37

Gość gość
nie porównuj zwierzęcia do człowieka, zwierzę nie g****i i rozmnażają się tylko w określonych porach,to człowiek jest bestią

Gość gość
śmiech na sali,jak można być tak niedouczonym, babo ty nic nie wiesz, to jest żenujące

Gość gość
Przykro mi ze masz takie doswiadczenia z ludzmi, zwierze nie rozumie, nie ma uczuc wyzszych. Ludzie ktorzy wola zwierzeta od ludzi musieli zostac bardzo skrzywdzeni. Wszyscy moi bliscy sa dla mnie cudowni i nie zadaje sie z nikim kto chociaz troche przypomina bestie

Gość gość
Wszedzie czytam unikac pozycji z gleboka penetracja - douczona jestem po prostu chce wiedziec konkretnie jak to ma wygladac. Sory po ciaglym strachu o dziecku wielu wyrzeczeniach wole sie na 100 procent upewnic, ze to co robie jest bezpieczne

Gość gość
Tak moze wejsc caly. Jedyne ograniczenie to twoje odczucia. Tzn sex nie powinien byc bolesny

Gość gość
Tak caly

Gość gość
Nie wiem co mają infekcje pęcherza do seksu, ale niech ci będzie... Nie wiem w którym dokładnie tygodniu jesteś, ale nie ma żadnych przeciwwskazań żeby uprawiać seks normalnie, w takiej pozycji w jakiej jest Ci wygodnie. Koniec tematu.

Gość gość
Co maja infekcje pecherza do sexu? Glupia jestes czy udajesz? Ciekawe czy Ty bys potrafila sie rypac bedac w ogromnym bolu I sikajac co. 5 minut, nie wspominajac ze mozna podczas stosunku przeniesc bakterie z cewki do pochwy. Idiotka

Gość gość
Nie sluchaj idiotek, ktore maja mezow czy facetow tylko takich co maja wszystko gdzies, wazne, ze ich fiut jest zaspokojony. Moj maz tez rozumie, ze sa pewne problem w ciazy i zalezy mu bardziej na dziecku niz na sobie. Sa ludzie, ktorzy tego nei rozumieja... Poza tym ciekawe jak sobie radza kawalerowie w tym wypadku jak nie maja kobiety?... W tym czasie mozesz miec plena penetracje, tylko najpierw niech twoj facet dobrze cie podnieci oralnie jezykiem wtedy jest najlagodniej, gdy bedziesz wilgotna i gotowa, przekrec sie na kucki i wypnij pupe, on w pelnym wzwodzie niech cie dotyka penisem w okolicach pochwy, najpierw delikanie, a potem delikatnie probuje wchodzic, mozesz czuc lekki bol, albo dyskomfort, bo dlugo bylas bez pelnej penetracji, wiec nawet jak bedziesz podniecona to tez mozesz czuc lekki bol. Ale powolutki niech probuje, az dojdzie do polowy, pamietajac, zebys caly czas byla dobrze wilgotna i stopniowo do konca. I niech sie nie rozpedza, w tej pozycji wielu facetow wymiekka i szybko sie podnieca i chce dojsc, to jest ulubiona pozycja mojego meza, dostaje wtedy maksymalnego wzwodu i orgazmu. Twoj facet tez tak moze miec, dodatkowo z uwagi na dluga abstynencje i bedzie chcial sie zaczac szybko ruszac, jak ci to nei bedzie przeszkadzac to lecicie dalej, jak bedziesz czula bol, to mu o tym powiedz. Wszystko zalezy od ciebie. O dziecko sie nie martw, juz to jest termin do porodu.

Gość gość
I po co c**problemy w tym momencie? Co za bezsens :O

Gość gość
"ci" czyli tobie jest wygwiazdkowane :O

Gość gość
ludzie naprawde nierozumieja jak ciaza zagrozona.ja jestem w 4miesiacu i ani razu nie bylo sexu bo ciagle zagrozenie leki lezenie,ale jak facetowi zalezy na dziecku to wytrzyma.sama boje sie co bedzie jak bede mogla juz wspolzyc ,pewnie bedzie bolec bo tyle czasu to naprawde duzo ale czlowiek umie sie wyrzec przyjemnosci dla dziecka

Gość gość
My się nie wystrzegamy seksu w czasie ciąży, pozycja od tyłu i jedziesz i jakoś nie ma obaw że coś sie dziecku stanie. Ciąża nie jest zagrożona ale też nie szalejemy bardzo ostro bo i ja mam mniej sił

Gość niesamowita opr
hej ja przy pierwszym dziecku tez sie troszkę bałam ale kochalam sie z mężem 4-5 razy w tygodniu do polowy 8 miesiąca. Podczas drugiej ciąży kochalam sie troche dluzej i to byl blad bo dostalam zakażenia drug rodnych. Podczas trzeciej ciąży kochalam sie tylko do 7 miesiąca bo byla to ciążą blizniacza. Na twoim miejscu bym nie ryzykowala.

Gość gość
Może troche offtop ale odnośnie sksu to czesto korzystam z seks telefonu i tak rozładowuje napięcie. Panie z sex telefonu ze strony http://www.sexphone.pl/ potrafią zrobić z człowiekiem cuda!