Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciasta

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny wiem, że to już pewnie oklepany temat ale proszę Was o rade bo ciężko mi się zdecydować jakie ciasta zamówić na nasze wesele Wesele będzie we wrześniu, więc już chyba nie będzie strasznych upałów, organizujemy je na ok 250 osób (wiem bardzo dużo ale inaczej się u nas nie da) Wesele będzie dwudniowe i oczywiście rozdamy gościom również do domu więc trochę tego ciasta nam trzeba.. Poradźcie jakie ciasta najlepiej schodzą na weselu (konkretne nazwy), jakie mieliście na Waszym ? A jaki mieliście smak tortu? Ja się chyba zdecyduje na śmietanowy z owoców leśnych (jagody, maliny) A może macie jakąś godną polecenia cukiernie w Lublinie lub okolicach? Będę wdzięczna za Wasze rady

Gość gość
tort czekoladowy z wiśniami i bitą śmietaną,z ciast to deser pomarańczowy,delikatne z galaretką,ciastko wz,miodownik,ciasto krówka,orzechowy przekłądaniec,babeczki z kajmakiem,na wynos dla gosci,był sernik ,ser z makiem i kokosem oraz jabłecznik

Gość gość
tort śmietanowy z jagodami

Gość gość
ciasto szefa, pani walewska, avocado, rafaello z krakersami, oczywiscie serniki, ambasador- takie zamawiałam ja. jeżeli chcesz namiar na fajną hurtownię w lublinie pisz na maila: socks511@interia.pl mam sprawdzoną, zamawiam tam zawsze torty, zamawiałam przyjaciółce ciasto właśnie na wesele

Gość gość
to ja wyżej, a tort miałam śmietanowy z wiśniami.

Gość gość
a ja miałam czekoladowy z wisniami i bitą śmietaną

Gość Maya_20
Owocowe najlepsze, ciężkie torty nie są zbyt smaczne.

Gość gość
teraz juz chyba nikt nie podaje takich "tradycyjnych" cieżkich tortów z masami jakie były kiedyś. wszystkie te śmietanowe i śmietanowo owocowe są leciutkie i mniej słodkie

Gość gość
jeżeli chcesz namiar na fajną hurtownię w lublinie pisz na maila: socks511@interia.pl x x xciasto z hurtowni??????????????????????

Gość gość
tak. co w tym dziwnego ? są hurtownie, które zajmuje sie tego typu rzeczami: dystrybucją ciast, ciastek, cukierkow i wszystkich tego typu słodkości. ( ciasta są oczwywiście z cukierni, sami tego nie robia ;) ) ja jeszcze się nie zawiodłam.

Gość gość
napisałabym adres www tutaj, ale za chwilę ktoś dorobi sobie ideologię że sama sobie robię reklamę :o więc jeżeli jest zainteresowanie, mogę wysłać namiar na maila. ( chociaż przecież to tez reklama :D )

Gość gość
nie zawiodlas sie bo jeszcze nie jadlas ciast z piekarni-od tego jest konditorei nie hurtownia .

Gość gość
no pewnie ze reklama-jaki lom zamawia ciasta w hurtowni.:D:D:D.

Gość gość
ale to były ciasta z cukierni :D torty zresztą też

Gość gość
dokładnie z tej- http://www.mtgmurczyk.pl/oferta.htm pod warszawą, dlatego dystrybuowane przez hurtownię, bo nie mają żadnego sklepu firmowego tutaj... i fakt z lubelskich nie zamawiałam, bo (o dziwo) ceny mnie zabiły :o

Gość gość
autorka tego postu to ta sama osoba z hurtowni:o ten sztuczny badziew sama jedz tych ciast jest pelno na kazdym rogu i straganie a w smaku zgroza!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
mogłam się tego spodziewać. co do ostatniego postu, to z pewnością na każdym straganie są te ciasta i z pewnością badziew :D No cóż, autorka zapytała czy mam godną polecenia cukiernię. otóż ja- mam. a czy ona napisze na maila czy nie -jej wybór- mnie to wisi i powiewa ;) 🌻

Gość gość
My wesele robimy w lokalu Sonatina tam nam polecili pyszna cukiernię :) z której napewno zamówimy słodkości na chrzest córeczki ;p

Gość gość
My byliśmy zadowolenie z Sonatina ale z ich ciast tak sobie więć kwestia gustu

Gość fifka37
Słodki Świat Edzi - i tylko Edzia :) kto spróbuje choć raz wie!