Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 31lat i szczególnie działają na mnie dziewczynki 9 13lat

Polecane posty

Gość gość

co robić, to zupełnie normalne? ale nie mam jak obcować z nimi, gdyż jestem samotnikiem, nie funkcjonuje w życiu społecznym, nie pracuje, wiec nawet nie stykam sie z ludzmi.

Pomyśleć nad innym rodzajem prowokacji albo mieć świadomość, że kiedyś możesz dostać wpiertol od ojca takiej dziewczynki albo kulkę w łeb.

Gość Policja Wydział Pedo
Proszę się zgłosić do najbliższej jednostki Policji w miejscu swojego zamieszkania. Pomożemy panu.

Gość gość
acha, no ale co z moim problemem, przecież niezapomne o nim ani swoiej sexualnosci niezmienie

Gość gość
Pedofil... Zgłosze to na policję, bo pewnego dnia mu odbije, wejdzie na spacer i zg****i, małe dziecko...

Gość gość
*wyjdzie

Gość gość
Zgłoś się na policję, i tak nie masz życia.

Gość gość
możesz i powinieneś sie poddać terapii bo twoja seksualnosc jest chora i prowadzi do czynów karalnych. Terapia pomoze ci trzymac na wodzy swoja seksualnosc. Teraz nie masz okazji ... a co jak okazja sie trafi?

Gość gość
gratuluje poziomu egzystencjonalnego

Gość gość
to co ja poradze na to ze moze mnie 100 bab zglosic, nie potrafie milczec codziennie o swoim problemie i sie meczyc z nim, a problem mam m.in dlatego że jakas banda uważa że moja sexualnosc to zwyrodnienie:/

Gość gość
abw juz śledzi twój wpis

Gość gość
Czy ktoś juz to zglosil?

Dla kogo zwyrodnienie dla tego zwyrodnienie. Co kraj to obyczaj. Jest przynajmniej kilkanaście krajów w których możesz legalnie uprawiać seks z 9 latkami tylko musisz przejść na islam i aby się z nią bzykać wziąć islamski ślub ale to żaden problem bo możesz wziąć ślub w jeden dzień a na drugi dzień już wziąć rozwód, jako mężczyzna masz tam wszystkie prawa, możesz nawet taką 9 latkę sprzedać innemu jako żonę albo sam od kogoś odkupić. Wszystko legalnie i zgodnie z prawem koranu które stoi ponad prawem cywilnym. Jak masz hajs i jesteś otwarty na egzotyczną kulturę - szerokiej drogi.

Gość gość
Zwyrodnienie. Normalny to ty nie jesteś, im szybciej w pierdlu tym lepiej.

Gość gość
Proszę szanownego pana pedofila o nie opuszczanie miejsca zamieszkania. Specjalna jednostka już jedzie wyrwać panu jajka. W Polsce? Zapomnij, ofiary mają bardziej przej****e niż ci nie wiadomo co pedofile. Już lepiej siedzieć cicho, inaczej wyzwią ofiarę od lafirynd.

Gość gość
Ale z was gamonie ! Jakiś baran zwałę sobie z was kręci, a wy tańczycie jak wam zagra !

Synu fubu, wiesz gdzie leży granica między tym co dozwolone a tym co powinno być zakazane? Fajna zabawa kończy się tam gdzie chęci na dalszy jej ciąg jednej ze stron! Głupi k***ss

Jestem anarchistą i nie wyznaje żadnych zasad i praw dopóki nie zapanuje utopia. Wiem że to co mówisz ds jest obiektywną prawdą ale nikomu niczego nie zabraniam ani nikogo przed niczym nie powstrzymuję i tego samego wymagam od innych względem mnie.

Gość gość
autor tego wątku to debil, ale fakt faktem, że polki na babskich forach bardzo szybko reagują na tego typu zdarzenia... nie zależy im na 13 letnich dziewczynach - robią to moim zdaniem z zazdrości o nie. gdy widzą 30 letniego faceta zarywającego do 13 latek to po prostu szlag je trafia bo ten facet nie zarywa do nich hahahahahaa

Wręcz przeciwnie, podsuwasz gotowe rozwiązania. Być może Ty, ani ja nie zmienimy świata na lepsze(ja nawet nie odczuwam takiej potrzeby) Ale do ch*jja, nie zmieniajmy go na gorsze. Przynajmniej w tym zakresie.

Syn Fubu zdaje się nie kumać, że akceptując wolność absolutną daje również prawo uj***ć sobie k****a w imię sprawiedliwości. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę, że istnieją również kultury w których za swoje słowa byłbyś wypatroszony jak prosiak na święta. Pewnie to też akceptujesz. Wolność jest piękna, ale nie za darmo.

Tak, to jest właśnie anarchia jak nie ja ich to oni mnie, kto pierwszy ten lepszy i kto silniejszy i bystrzejszy ten wygra i przetrwa. Dla mnie to jest jasne, nie musisz mi tego tłumaczyć.

Kiedyś sama byłam małą i bezbronną dziewięciolatką i wtedy dowiedziałam się jak smakuje seks z obcym panem. Nie życzę wam żeby wasze córki przez to przechodziły.Wszystko jednio, czy za przyzwoleniem, czy bez, czy w imię Allaha, czy wyłącznie dla przyjemności zboczeńca. Światopogląd, wychowanie nie ma tu nic do rzeczy. Ciało i umysł małej dziewczynki nie są przygotowane na takie eksperymenty.

No to wyjaśnij mi, Synu Fubu, dlaczego wszyscy oszołomy głoszący te "prawdy" zakładają, że to oni są tymi silnymi i inteligentnymi jednostkami, które przetrwają nawet apokalipsę, podczas kiedy większość z nich to miękkie fiuty? Moja wolność do bycia nieoświeconym jest równie ważna jak Twoja do bycia na szycie oświecenia. Skoro, według Ciebie, mam takie same prawa co Ty, dlaczego moja głupota jest mniej warta niż Twoja mądrość. Idąc dalej, jeżeli głupotę cenisz na równi z mądrością to jaką mam gwarancję, że nie skończę na świecie rządzonym przez debili?

Gość gość
Obrzydliwe.

Pieprzysz Synu. Dziś jesteś pewnie odpowiedzialny wyłącznie za siebie. Punkt widzenia w tej kwestii zmienia się wraz ze stanem posiadania. Będziesz miał własną rodzinę, to spojrzysz inaczej.