Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JACEK  PLACEK

Czy można wpaść 3 razy CZy żona mnie wrabia HELP

Polecane posty

Gość gość
heheh no to rob dzieci dalej i z*********j na ich wychowanie

Gość gość
matko jaki debil hahahahahahahaha

Gość gość
"To ona powinna wiedzieć, ze kalendarzyk może zawieść" - a ty się nie zorientowałeś po dwóch pierwszych wpadkach?Myślaleś że żona te dzieci w kapuście znalazła? Albo że bocian przyniósł? Autorze widzę że nasze wypowiedzi ci się nie podobają.Usilnie pragniesz obarczyć za wszystko odpowiedzialnością swoją kobietę i szukasz kogoś kto pogłaszcze cię po główce i powie ci że jesteś biednym żuczkiem, a żona to wyrachowana suka wrabiająca cię w kolejne dziecko.No niestety - tak nie jest. Nie wybielamy jej-ona też inteligencją nie błysnęła. Po prostu oboje nawaliliście i macie tego konsekwencje. mleko sie rozlało. Teraz zamiast szukać winnego ustalcie wspolnie jakąś sensowną metodę antykoncepcji.Albo faktycznie wazektomia.Kłótnie, wyrzuty i zrzucanie z siebie odpowiedzialności naprawdę w tym momencie wam nic nie da.

Gość 15 24
Ewakuuj się szybko od takiej żony , zwijaj manatki i to prędko , bo to przykład kobiety , która jedyne w czym potrafi się realizować to w dzieciach choćby po trupie. Mając dużo dzieci bedzie miała pretekst do tego żeby nigdy nie pójść do pracy a ty człowieczku bedziesz sobie żyły wypruwał aby tą krową rozpłodową utrzymać

Gość JACEK  PLACEK
Po prostu wydaje mi się to dziwne. Nie spotkałem się NIGDY w życiu z takim przypadkiem! Słyszeliście o 3 (!) wpadkach???!!!

Gość gość
Ja mam syna z numerku tuż po okresie, a potem długo, długo nic nie było, aż bliżej kolejnego terminu. Smyk dzisiaj ma prawie 5 lat, w sumie nie uważaliśmy, bo chcieliśmy drugiego bajtla, ale nie spodziewałabym się, że właśnie tuż po okresiku się nam trafi i to syn:) więc jest możliwe i do kobiety żalu nie miej. Ja miałam wtedy regularne cykle, równe i przewidywalne ... niby. Może się zdarzyć. Koleżanka ma córkę poczętą dzień przed terminem miesiączki, wystąpiła u niej druga owulacja, cykl się rozjechał i potencjalnie nic nie powinno się wydarzyć, a tu masz ... :)

Gość gość
Jacku, skoro żona wpadła raz, potem drugi , to TOBIE powinno się już po tej drugiej niby wpadce WASZEJ, a nie tylko JEJ, palić się czerwone światło na przyszłość. I albo wacka wyciągać przed kulminacją, albo na supełek, albo w kaftanik. Nie da się inaczej. Gdy stosuje się antykoncepcję, prawidłowo, to nie ma szans na niekontrolowaną wpadkę.

Gość JACEK  PLACEK
Ale to kobiety powinny wiedzieć o tym! skad facet ma wiedziec o jakiś dwoch owulacjach?? Jestem uczciwym facetem,zamierzam pracować, choćby do końca życia, na moje dzieci. nie podoba mi się tylko postępowanie mojej żony!

Gość gość
"Zawsze i wszędzie na świecie,w każdej kulturze antykoncepcja to sprawa kobiet!" Co ty powiesz? Dziwne bo ja się z tym stwierdzeniem spotkałam po raz pierwszy. Ja myślalam że zabezpieczanie się leży w interesie obojga partnerów. Ale skoro masz inne zdanie to teraz nie płacz tylko płać i wychowuj kolejne dziecko.A za jakiś czas następne... A potem jeszcze jedno... Wazektomia nie ma nic wspólnego z kastracją.Normalnie możesz uprawiać seks.Nikt ci jaj nie utnie :-) Tylko podetnie nasieniowody dzięki czemu będziesz bezpłodny.

Gość gość
jezu jaki tępak........................................

Gość gość
Wypie..dalaj stąd do Pcimia Dolnego, swojej wiochy ojczystej i tam dalej siej z księdzem ciemnotę! Kogo ty próbujesz przekonać powtarzając w kolko uparcie - To kobieta powinna wiedzieć Masz albo 16 lat,albo jesteś prowokatorem albo skończonym debilem, który nie powinien się rozmnażać!!!

Gość gość
Nie musisz nic wiedzieć o owulacjach.Wystarczą dwie wtopy żeby się kapnąć iż coś jest nie tak. Że wasza metoda się nie sprawdza. Zwykła logika.Jeżeli ja z partnerem używałabym gumek i mimo to dwa razy zaciążyła, to nie miałabym pretensji o to że źle ją zaklada.Pomyślałabym o zmianie rodzaju zabezpieczenia.I tyle.

Gość gość
skoro tak uważasz, że antykoncepcja to tylko sprawa kobiet to chyba Ty masz jednak problem.

Gość gość
To pewnie prowo, ale ja mam bliskich znajomych, ktorzy 3 razy wpadli. Do 30stki dorobili sie 3 I kumpel z tego co pamietam rozwazal wazektomie :) Maja trojke fajowych dzieciakow I sa szczesliwi, znam ich tyle lat I pamietam historie kazdej wpadki :)

Gość a mi szkoda
moja kuzynka z mężem mają 3 dzieci, żadne nie było planowane :) wszystkie kochane, itd; piszesz, autorze: "Facet nie musi się znać na cyklach,owulacjach itd." - pewnie, nic nie musi, musi to na Rusi, itd - tylko niech się potem nie dziwi; kurczę, jeśli raz się naturalne planowanie rodziny nie sprawdziło - to potem można było zacząć planować "nienaturalnie" - i tyle... też mi się wydawało, że mniej więcej obczajam swoje cykle, ale ze dwa dni się pomyliłam i teraz czekamy na dzidka :D

Gość gość
Każda kobieta jest inna - to że z poprzednią zoną wam się udawało to nie znaczy że z tą będzie tak samo. Kto jeszcze kalendarzyk stosuje. Ja w to nie wierzę - prędzej kalendarzyk na dziecko się stosuje a nie odwrotnie. Trzeba stosować zabezpieczenie. Albo ona albo ty. Inaczej wasza rodzina będzie bardzo liczna.

a co? twoja żona to jasnowidz jakiś? Głupi to jesteś ty, że po pierwszej wpadce nie wyciągnąłeś żadnych wniosków. K***a mać.. kup se gumy i ich używaj. Ale nie.. oczywiście...... w gumach seks jest be. :O typowe myślenie pustego chłopa

najlepiej będzie jak twoja żona będzie brała na biust :D :D w żadną ciążę już na pewno nie zajdzie [cześć}

Gość gość
ja nie mogę zadnej antykoncepcji stosować -tabletek, plastrów spiral, dlatego mąż używa prezerwatyw- oczywiście że fajnie jest uprawiac sex na spontana- ale trzeba wiedzieć jak to się moze skończyć.

Gość gość
pustak

Gość gość
No królewicz. On nic nie musi. Kalendarzyk małżeński to loteria jak prognoza pogody. Co ty zabijesz pogodynkę bo pada a miało świecić słońce? Jak się kocha bez to takie są skutki. Może twoja poprzednia żona miała reguralne cykle a twoja obecna nie. Czy to jej wina? że jesteś takim baranem.

Gość gość
Jak to na calym swiecie antykoncepcja to sprawa kobiet? Pochrzanilo Ciebie? My jestesmy ze soba 6 lat. W tym czasie bralam tabletki potem stosowalismy kalendarzyk i prezerwatywy. Zaplanowalismy dziecko. teraz male ma dwa lata, ja biore tabletki, ale to byla moja decyzja, bo moj maz powiedzial, ze jemu nie przeszkadza gumka w dni plodne. Za kilka lat planujemy drugie i po drugim maz zamierza wybrac sie na zabieg podwiazania nasieniowodow, bo mowi ze to: lepsze, mniej bolesne i inwazyjne niz u kobiety (podwiazanie jajowodow), ogolnie same plusy, poza cena. Ale dziecko jest drozsze :P Znam wiele rodzin wielodzietnych i nie tylko wielodzietnych, w ktorych kazde dziecko jest wpadka :P Jesli facet nie mysli, to naturalna antykoncepcja nie pomoze.

Gość JACEK  PLACEK
Powtarzam po raz kolejny. To nie prowo. Chciałem tylko obiektywnej opinii z zewnątrz. Kumpli nie zapytam,bo mnie wyśmieją....

Gość gość
moze pierwsza zona miala problemy z plodnoscia, dlatego nie zaszla

Gość gość
przez stosunek przerywany też można zaciążyć- ku przestrodze