Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bez sluzu plodnego mozna zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoras z was miala taka sytuacje ze nie.miala cale miesiace ciagnacego sluzu plodnego??a mimo to.miala owulacje i zaszla w ciaze??? Ja codziennie.mierze temp i sluz sprawdzan lecz nigdy nie miaalam sluzu przezrocz.ciagnacego

Gość gość
mozna - ja zaszlam i to szybko:)

Gość gość
nie mozna. Do zapl potrezbna jest wilgoc i cieplo + plemnik.

Gość gość
śluz może się nie pokazywać u ujścia pochwy tylko być przy szyjce więc spokojnie

Gość gość
Marze.o deugim dziecku plec obojetna.. Mam juz jedno i opowiem wam historie Ta.moja coreczka powstala po trEch latach codziennego sexu z bylym mezem On bral sterydy cwiczyl duzo na silowni i bral sterydow duzo testosteon winstrol i nawet hormon wzrostu i inne Moze dlatego nie.moglam z nim miwc dziecka i dopiero po trzech latach zaciaxylam A.pozniwj od niego odeszlam i,teraz jestem z cudownyn facetem i chcemy miec dziecko wspolne i mam paniczny strach ze to ja jestem kaka wadliwa moze ze przez ten brak sluzu plodnego nie zajde..boje sie ze powtorzy sie to co z bylym mezem.. A obwcny facet bierze salfazin ja castagnus

Gość gość
I sie zastanawiam ze.moze z bylym mezem nie.moglan zajsc bo Wlasnie bral sterydy i to mialo wplyw...??? Z drugiwj strony dowiwdzialam sie ze on juz jakims.cudem ma dziecko z nowa .pania.dowiedziqlam sie ze to dsiecko to.on.jej szybko zzmajstrowal.hmm Wiec moze jakas.moja wina?

Gość gość
Co o tyn myslicie

Gość mijaks
ja nie mogłam, zaczęłam pić przez miesiąc rano siemie lniane zalane wrzątkiem i wystudzone. Śluz się wyraźnie poprawił i zaszłąm w ciązę. Może przypadek, ale akurat wtedy się udało.

Gość gość
Hnn mnie ciekawi i napiszcie czy wy taki sluz mialyscie czy nie

Gość gość
śluz może być wyłącznie przy szyjce

Gość gość
A może go po prostu nie zauważyłaś? Kup sobie coś czym będzie mogła potwierdzać swoje interpretacje. Może tester na ślinę byłby odpowiedni? Ja mam afrodytę.

Gość Nie wiem co mam robic
mozna:) dodatko mozna nie czuc zadnych objawow owulki a ona jest.