Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość werolll

czemu laski nic nie robią i

Polecane posty

Gość werolll

.. nie ćwiczą i mają normalne figury, ładną skóre, a ja wyglądam jak wieloryb jak o siebie nie zadbam, okropne udziora, nieładne ramiona, brzydka skóra (jak nie wklepuje balsamu) przesuszona jak u babci, jak się nie wyśpię to wyglądam TRAGICZNIE, zawsze, jak sie wyspie to jestem inną osobą, mam koleżankę która nic nie robi, mało się maluje, nie używa kremów, zęby myje raz dziennie (ja 3-4...) a wygląda ślicznie, ładna cera, bialutkie zabki (ja żółte), śliczna skóra (bez balsamów), figura nawet jak przytyje to harmonijna, a mi jak przybedzie cm w udach to od razu jest źle bo mam taką budowę że 36 jest za luźne u góry, przy biodrach, a w udach i łydkach obcisłe ... :| i nieważne czy ważyłam 47 kg czy 54 już nie mówię o kształcie tyłka, muszę duużo ćwiczyć żeby jakoś wyglądał ,a niektóre laski siedzą na d***e, obżerają się hot dogami a tyłki mają okrągłe, a nie obwisłe dobra, wyżaliłam się :|.

Gość werolll
+mogą się opalać a ja mam tak cieniutką skórę że to jest niewskazane, dodam jeszcze że mam jasną karnację i opalić mi się trudno :) jak być sexy w takich warunkach, skoro tyle czasu zajmują mi podstawy..

Gość prawictwo pospolite128
Zaden człowiek nie ma białych zebów.. Kwestia mineralizacji , a nie pasty No, chyba ze sobie wybieli . Ale teraz pajace sobie wybielają .. Ja myje 2 razy dziennie . Jakbym był kobieta, to pewnie myłbym 4 .

Gość werolll
e tam nie ma :) mają, mają.. ja mam okropną kość, żółte tę zęby jak...

Gość werolll
typ figury mam ten 2.bp.blogspot.com/-ioc-uMHNfCM/UOhsCJkrc4I/AAAAAAAAADw/AG7K49sBNLA/s1600/sy.png tylko chudsza jestem od niej. ale będę miała taki zawsze bo tego nie zmienie cwiczeniami, klocowatych nog etc. łeee. a moja koleżanka jest taaka szczuplutka ale z ładnym tyłkiem i pięknymi nogami i talią. A cheesburgery wcina równo :) ja fanką junk food nie jestem, ale wystarczy że trochę więcej jem parę miesięcy i już idzie w boczki i nogi!

Gość gość
też mam żółte ale dużo daje mi suwanie kamienia raz na pół roku, może trochę dłużej ze zdrowego odżywania po 30-stce zrobiłam nawyk nie maluję się bo nie lubię i nie umiem, akurat cerę mam ładną i bezproblemową z włosami walczę od lat, dużo w nie inwestuję bo chcę jakoś wyglądać (są cienkie, wiotkie, przylegające do głowy) balsamować się lubię, ale nie robię tego regularnie bo nie zawsze mam czas rano a wieczorem jest już w takim stanie, że ledwo się myję, mam balsam pod prysznic nivea, ładnie pachnie ale działanie takie sobie ćwiczyć nie ćwiczę bo nie lubię, nigdy nie uprawiałam żadnych sportów, rozbieram się rozsądnie, resztę zakrywam ubraniem, na powodzenie nie narzekam takie życie kobiety :P

Gość gość
typ figury mam ten 2.bp.blogspot.com/-ioc-uMHNfCM/UOhsCJkrc4I/AAAAAAAAADw/AG7K4 9sBNLA/s1600/sy.png tylko chudsza jestem od niej. ale będę miała taki zawsze bo tego nie zmienie cwiczeniami, klocowatych nog etc. łeee. a moja koleżanka jest taaka szczuplutka ale z ładnym tyłkiem i pięknymi nogami i talią. A cheesburgery wcina równo ja fanką junk food nie jestem, ale wystarczy że trochę więcej jem parę miesięcy i już idzie w boczki i nogi! Trudno, idziesz na Miss czy jak? :D

Gość gość
Najśmieszniejsze, jak od jednej "wymagają" tytułu Miss a druga może sobie być mało gustownym waleniem!! :D czy to nie jest pierd.olnięcie w łeb?

Gość 12121212
zastanawiam sie za czyje zyjesz pieniadze skoro zawsze musisz byc wyspana, pewnie masz sponsora zgadlem puszczalska ku#wo?

Gość gość
ty lasska pajace zeby sobie wybielaja??? ahhahahahha pajace maja zolte

Gość gość
autorka w pierwszym wpisie zaznaczyła, że chciała się tylko pożalić, na to ze los niesprawiedliwie rozdzielał kupony z urodą, nie wyzywajcie jej

Gość werolll
Dokładnie tak jak gość pisze :)

Gość werolll
BTW znów ponarzekam tym razem na swoja twarz - odrzucająca nie jestem, ale od małego mowilam rzeczy w typie - za malo mam rzeczy na twarzy (nie śmiać się!). Dziś widzę o co mi chodziło - nie mam wyrazistych rysow, tylko takie łagodne, dzieciece, wręcz nudne - typ dziecięcy nie z dużymi oczami i ladnymi ustami, tylko z małymi oczami, piegami, okragla, szersza twarzą (szczegolnie szersza na linii uszu i tego nie zmienie, ilekolwiek bym nie ważyla ani jakich masaży nie robiła), małymi ale wypukłymi ustami. W sumie Powinnam się cieszyć bo nie jestem typowa i przy tym nie odstraszam, ale jak patrzę na wyraziste i bardziej kobiece dziewczyny to mi jakoś szkoda...ja nawet fryzury krótkiej mieć nie mogę bo wygladam jak 13 letni słodki chlopczyk

Gość werolll
I sorry za biadolenie, ale gorsze dni ma każdy :)

Gość gość
Cieszył się ze upośledzoną albo poparzona nie jesteś

Gość gość
W*********j paszczurze

Gość gość
Niektóre tylko mówią, że nic nie robią żeby mieć zgrabną figurę, a tak na prawdę 3 x w tygodniu biegają na siłowinię i dodatkowo chodzą na zabiegi wyszczuplające i modelujące sylwetkę.

Gość Kinga

Jak chodzi o wyszczuplenie sylwetki ciała to polecam zabieg endermologii. Sama robiłam i super mam teraz ujędrnione ciało oraz pozbyłam się nadmiaru cellulitu. Mogę poelcić fajne miejsce gdzie robuiłam zabieg Lumiere w Kielcach  ul. Żeromskiego 15/2 https://gabinetlumiere.pl/