Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dieta na pozbycie się tłuszczu z ud i bioder

Polecane posty

Gość gość

Mam czas do maja, a jestem taka troche gruszka;-) przynajmniej mam 173 cm

Gość SYlwiaFlflflf
Ruch, warzywa, owoce, chude mięso, ryby i duużo siły, wytrwałości i motywacji do działania!

Gość gość
Nie da się miejscowo zrzucić tłuszczu! Jeśli z natury jesteś gruszką, to zawsze nią będziesz, gruba czy szczupła - proporcji nie zmienisz.

Gość Adriana88
Sport, sport i jeszcze raz sport. I to systematyczny. Ja sama mam zamiar zeszczuplec i dlatego biore i stosuje tabletki na odchudzanie. Mam takie - www.skracaj.com/ec12.html i staram sie jak moge. Teraz po kilkunastu tygodniach pozbylam sie 13 kilogramow i nieco tłuszczu z bioder. Zobaczymy jak to dalej mi pojdzie.

Gość gość
ja polecam kriolipolize dla osób zapracowanych nie majacych czasu na ćwiczenia, oczywiście dieta musi być, jestem z bytomia więc robiłam w bytomskiej klinice Amaryllis, efekty sa widoczne dopiero po 6 tygodniach ale warto czekać, ja robiłam krio na uda, po 2 zabiegach mam smuklejsze uda a skóra jest bardzo jedrna, na prawde warto

Gość gość
Dużo tego na rynku. Wiele tabletek / diet są różnego rodzaju i różnego działania. Na prawdę wiele tego próbowałam. Na przestrzeni miesiecy mogę powiedzieć że na pewno slimcea jest produktem który faktycznie działa i pozwala schudnąć. W moim przypadku był to spadek aż o 14 kg co jest rezultatetm nie osiągalnym dla mnie w przeszłości.