Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuciątko

Mój były bierze ślub

Polecane posty

Gość gość4646464
kuciątko - olej go i probuj ułożyć sobie z życie bez niego :-) Nie płaszcz się więcej przed nim. Miej dziewczyno swoją godność !!!!

Gość kuciątko
flav on udaje ze mnie nie zna :( byl w barze gdzie i ja bylam ja stwierdzilam dziecinnie ze 1 czesc nie powiem, stal 1 metr ode mnie i nie powiedzial nawet czesc.. a wczesniej psial na fb ze chce sie spotkac na kawie pogadac jak znajomi, skoro on ma dziewczyne i ja.. widac ze go to ruszylo, ze jest zazdrosny :( widzialam go w wakacje ostatni raz, wtedy w tym barze. :(

Racja! Teraz to już daj sobie spokój... Nie dawaj mu tej satysfakcji i nie pisz do niego!

Gość gość4646464
Daj sobie spokoj !!! Może jeszcze dogadasz się z obecnym chłopakiem :-) A co ja mam robić z moim exem? Gdy mnie widzi wola z daleka : Witaj skarbie ! Chciał umowic się na sex, a przecież ma żonę i dzieci. Ech ... faceci :-(

Gość flav
może warto się teraz spotkać, nawet niby przypadkiem, musisz wyczuć gdzie on chodzi, odwal się na bóstwo, może coś go ruszy bo już chwilę Cię nie widział...

Gość kuciątko
gosc 464, powinnas powiedziec mezowi.. widzisz taka sama sytuacja tylko ty jestes po 2 stronie.. moja pierwsza milosc tak samo zrobil.. po 2 latach mi pisal ze tylko ja go rozumialam itd.. teraz wiem co on czuł :( Ja sie juz przed nim nie plaszcze bo nie mam z nim konatktu, unikam jak ognia miesjc w ktorych on moze byc.. nie pisze do niego, na fb ustawilam tak zeby nie widziec co on dodaje.. zdjecia szczesliwej rodzinki tylko mnie dobijaly.. nie bede nic robic.. nie chce kolejnego ponizenia.. bede cierpiec w milczeniu.. moze zapomne za pare lat, jeszcze nikt w zyciu mi kosza nie dal.. zawsze to ja zrywalam, moze dlatego tak bardzo mnie to boli ? nie wiem juz sama.. wiem ze jak pomysle o tym slubie to mam ochote sie zabic.. ale co mam zrobic ponizac sie i isc tam ? prosic zeby tego nie robil ? jak z jakiegos zalosnego filmu.. :(

Gość flav
ile macie lat ?

Gość gość
ta dzieciata po zawodowie pewnie lepiej robi lache i daje w anusa ... nie jest kłoda. zrozum ze facet ma jedna dzwignie do obsługi a ta dzieciata wysmienicie ja operuje i tyle . ty pewnie byłąs kłoda.

Gość gość4646464
Przestan i nigdzie nie chodź , niech się żenią jak chcą.

Gość kuciątko
flav.. widzial juz mnie w wakacje odwalona.. spuscil glowe.. mial mnie w lozku po rozstaniu.. dalej nic.. to nie dziala.. a ta dziewczyna.. naprawde obiektywnie rzecz biorac nie jest ladniejsza ode mnie, taka chuda ( on nie lubi chudych) mysia z twarzy, zahukana.. moze on takiej potrzebuje co nie ma wlasnego zdania, tylko mu przytakuje, sprzata i gotuje.. on ma dosyc dominujacy charakter.. ja tez jestem impulsywna.. moze on chce takiej szarej myszy co by mu sie podporzadkowala.. bo ze mna tak sie nie da.. mam swoj charakter.. moze zbyt trudny dla niego.. z obecnym sie nie dogadam, jest niedojrzaly, nie rozumie mnie, nie jestem przy nim sobą, nie wiem jak to okreslic, czasami spotyka sie kogos przy kim nie rzeba nic udawac nadaje sie na tych samych falach.. jest sie lepszym czlowiekiem, otwiera sie na kogos calkowicie :( chyba jedna taka milosc jest w zyciu :( wlasnie slub bierze :(

Gość kuciątko
gość. ale seks byl z******ty :( mowil ze nikogo takiego nie mial hehe, ja to w ogole nimfomanka jestem, ale moze tamta lepsza skoro ma 21 lat i dziecko w przedszkolu ;// nigdzie nie pojde.. chcialam tylko to z siebie wyrzucic.. nie mam komu.. przeciez chlopakowi nie bede plakac o bylego.. wystarczy ze cos wspomne o nim a ten sie w*****a, zreszta nie dziwie mu sie

Gość gość4646464
Co do mnie, to jeszcze brakuje mi tego, żeby żona byłego przyszła do mnie do pracy i zrobiła awanturę przy ludizach :-( Dlaczego on nie zajmie się swoją rodziną, tylko krąży wokół mnie i wyznaje miłość ? :-( Miesza mi w zyciu i wie, że nadal mi się podoba ...

Gość kuciątko
flav ja mam 23 on 27 :( moze ten slub z desperacji bo juz przed 30 jest :(

Gość flav
ja bym jeszcze raz się postarała... ale to Twoja decyzja...

Gość kuciątko
gosc 46 moze dlatego ze wie ze ze ci sie podoba, albo nie pokochal tej zony jak ciebie. czlowiek teskni za porywami serca, mysle ze skoro kochasz swojego meza to nie ryzykuj spotkan z nim

Gość gość4646464
Dobrze zrobisz, nie płaszcz się wiecej przed nim, bo to nie ma sensu, tylko się pogrążasz, a nie o to chodzi... Ile masz lat?

Gość gość4646464
Człowiek teskni za porywami serca... to prawda... ale ja mam zbyt wiele do stracenia...

Gość kuciątko
ja mam 23 on 27

Gość gość4646464
Jesli masz dopiero 23 lata to wszystko przed Toba... jeszcze bedziesz szczesliwa ... zobaczysz !!!

Gość kuciątko
gosc otoz to :( a jak stracisz to bedziesz sobie pluła w brode. Ja wiem ze nie jeden facet na swiecie, zawsze tak myslalam.. do tej pory zapominalam po pol roku od rozstania.. tak bylo z moja 1 miloscia.. zapomnialam porpostu, przestalam kochac.. Tak jak on teraz.. chyba zapomina sie dopiero wtedy kiedy sie przestaje kochac.. szkoda ze nie wiem jak przestac.. skoro przez wiekszosc dnia nie ma minuty zeby o nim nie pomyslala, obrazy same wchodza do glowy, wspomnienia, najgorzej sie goja te blizny po szczesciu, teraz nie pamietam zlych chwil, tylko te dobre, i ze to on byl tym jedynym :( wiecie jak to jest myslec caly czas o osobie z ktora sie nie moze byc, a ktora w ogole nie mysli o was? to takie upokarzajace i przykre uczucie, ze ja rozpamietuje a on sie dobrze bawi z inna i pewnie nie marnuje czasu na myslenie o mnie..

Gość kuciątko
najabrdziej sie boje, ze jz nikogo takiego nie spotkam, ze bede z kims jak teraz i bede caly czas myslec jaka szczesliwa bylam, ze juz nigdy nie bede taka szczesliwa jak kiedys.. to taka przygnebiajaca perspektywa :(

Gość gość4646464
no to ty przestan myslec o nim ... zajmij sie czyms... poszukaj pracy.

Gość kuciątko
gosc teraz studiuje znowu 2 kierunki, wiec o pracy nie moze byc mowy, jak jestem na zajeciach czy cos sie ucze to w miare.. odracam swoja uwage ale tylko na chwile

Gość kuciątko
naprawde probowalam juz wskiego.. silownia 3 razy dziennie zeby z siebie te emocje wyrzucic, psycholog, nauka, zabawa, alkohol, klin klinem i ch*j jeden wielki z tego, boze to tak beznadziejna sytuacja ze ino sie smiac xD

Gość flav
dziewczyna 21 lat i ma dziecko paro letnie... - gdyby była cudowna i ładna to by miała męża :) Twój facet nie dość że jej dobrze nie poznał to jeszcze nie wie co go czeka, jakie to wyzwanie wychowywać cudze dziecko... daj mu się przekonać, takie związki wg mnie są nie udane...

Gość kuciątko
flav, no chyba ze ona dziecko podrzuci swoim rodzicom :D jako zbedny balast, tez tak moze byc.. zreszta on chcial miec dziecko.. nawet kiedys specjalnie probowalismy zebym zaszla (sic!) a nawet jak mu sie nie uda, to nie wezmie rozwodu raczej, bo go panna ogoloci ze wszystkiego, auto mieszkanie.. pewnie bedzie nieszzczesliwy ona szybko zajdzie w ciaze.. i tak to sie bedzie krecilo.

Gość gość
kuciątko ty też nie jesteś w porządku wobec tego obecnego chłopaka jak go nie kochasz to odejdz .

Gość gość4646464
To prawda... ten chlopak moze cierpiec...

Gość kuciątko
nikt tak nie cierpi jak ja!