Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaluje ze kupilam sobie takie buty sa straszne co mnie podkusilo

Polecane posty

Gość gość
nie są złe

Gość takapracamnie przytłacza
faktycznie okropne... masz paragon? To idż i wymień na coś innego...

Gość gość
no fakt, dosc brzydkie , nie moj styl a ile kosztowaly? na stronie ccc na pewno są te buty wiec moglas do nich dac linka a nie do podobnych... swoją drogą to posrało ich z tymi cenami... 700zl za buty wyprodukowane w Bangladeszu pewnie przez jakąs biedotę co pracuje za 200zl/miesiąc...

Gość gość
Dobre buty ale Timberlandy a te z ccc to nie wiem chociaż nie wiem jak skórzane to nogi będziesz miała przynajmniej suche i ciepło ale trzeba zaimpregnować ,w zimę jest ciemno ,chlapa kto ci te buty będzie widział , Ja też kupiłam sobie buty przedwczoraj mało kobiece ,ale ma to w duszy ,mam kozaki różne takie typowo kobiece ale w zimę będę biegać w tych http://www.salomon.com/pl/product/quest-4d-gtx.html?intcmp=measmall_sports_pl_quest4d_SHP_FW13

Gość gość
własnie bo ja w tym roku też stawiam na wygodę, bo duzo chodzę, prowadzę auto, to nie kupie sobie butów na obcasie. 2 lata temu kupiłam mega kozaki obcasik, to taka jazda na śniegu,że masakra. Mojej mamie je pokazałam to nosem pokeciła,jak dla chłopaka

Gość gość
Był już taki sam temat. O co wam chodzi ludzie?

Gość gość
no te z ccc nie mają porównania do tych z pierwszego linku ,są o wiele wiele ładniejsze ,tylko żeby były dobre bo timberlandy są bardzo dobre ,bo mój syn dwa lata nosił ,zawsze noga sucha nie przepocona .

Gość gość
Ale pasują tylko do spodni. Już nie wiem, jak na nie patrze faktycznie jak męskie, tak cięzko "wyglądają"

Gość gość
e,te timbalandy byly brzydkie,ale te drugie sa ladne