Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie w Warszawie lokal z tańczącymi na RURZE w majtkach samych

Polecane posty

Gość gość

Zna ktoś.

Gość gość
Takie ceny to są dla prawdziwych frajerów. Wolałbym nakarmić głodne dzieci z domu dziecka, niż dawać złodziejom.

Gość gość
Nie musisz chodzić jak Cie nie stać. W pałacu kultury jest klub "In Private" gdzie wynajęcie samej loży na wieczór koszt 15 tyś. A właściciele liczą na to ,że goście zostawią 150 tyś. To są dopiero ceny.

Gość gość
Jak ktoś jest złodziejem, to nie liczy pieniędzy. Ale trzeba też być niezłym głuptakiem, żeby nawet kradzione wyrzucać w ten sposób.

Gość gość
Słuchaj gosciu - jak Cie nie stać, bo jesteś biedny to weż nie placz, bo to żałosne jest. W In Private loże wykupuje minn. Pan Abramowicz czy inni oligarchowie Rosyjscy, tam bywają politycy, najbogatsi ludzie w Polsce i nie tylko. Zaraz mi tu wyjedziesz , ze politycy to złodzieje. To im to udowodnij, poseł na sej MUSI posiadać zaświdczenie o niekaralnosci. Wszyscy są czyści. A Ty idz do tej Biedronki, po przerwa Ci sie skończyła i nie piskaj o złdziejach.

Gość gość
W Pałacu Kultury nie nawet takiego klubu, coś ci chyba na mózg padło z tego bogactwa :)

Gość gość
Soho obok palmy

Gość gość
Abramowicz w warsxawie w pajacu kultury? BuHahahah

Gość gość
Ja ten klub znam pod nazwą In Private, teraz zmienili nazwę, ale klub pozostał ten sam. A oto fragment publikacji "Wprost" wydaje mi się, ze z września, może początku pażdziernika. "Czerwiec 2012. Czwarte piętro Pałacu Kultury. Ekskluzywny klub Prive założony dla bogatej klienteli. Drogie alkohole, piękne kobiety z agencji modelek zaangażowane do umilania czasu gościom. Szokujące ceny. Sala dla wybranych, strzeżona przez bodyguardów. Cena loży od 4 do 25 tys. zł. Jedną z nich zamówił rosyjski miliarder Roman Abramowicz, ale w klubie się nie pojawił. Prive założyli panowie z firmy reklamowej Cam Media, która robi błyskotliwą karierę, pracując dla ministerstw, spółek skarbu państwa i na rzecz Platformy Obywatelskiej." "Klub był drogi. Rachunki za taką nasiadówkę w loży potrafiły wynosić po 100-150 tys. zł. Czy Nowak płacił za siebie? No, bez żartów! Widziałem go tam kilka razy. 19 kwietnia 2013. Ministerstwo Transportu. "

Gość gość
to tam chyba wymnienali sie zegarkami i tez chyba d .....mi