Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazek

Polecane posty

Gość Brunet196cmC
wiesz mi nie chodzi o to ze podnieca mnie fakt przebicia blony dziewiczej :) tylko fakt ze bede jej 1 :D facetem i przy dobrych wiatrach :) mam szanse zawsze nim byc :)

Gość Brunet196cmC
krwawa :D fakt faktem nie powinniem pisac dziewicy bo to kaz demu sie kojarzy sie z fizycznoscia a to z kolei z sexem :) przepraszam ale poprostu napisalem tak zeby inne kobiety nie rozczarowaly sie tym ze zajolem im czas : i np po 5 miesiacach powiedziec ze szukam dziewicy traktuje to jako oszczednosc ich czasu

Gość KrwawaMery2
A co jesli dziewice tez podnieca bycie pierwsza? Wtedy jestes przegrany na starcie ;)

Gość Brunet196cmC
:) nie wiem co powiedzieć ale sex to nie wszystko tu chodzi o aspekt psychologiczny :)

Gość gość
kazdego podnieca cos innego a prawda jest taka ze doswiadczony partner moze dac dziewicy o wiele bardziej udany sex niz prawiczek ktory tylko mysli zeby wsadzic wiem co mówi moj 1 raz byl z prawiczkiem i byl okropny i w ogole nie chcialabym tego powtórzyc

Gość gość
ten brunet jest mało inteligentny, a na dodatek ma dziwne wymagania.

Gość gość
może i jest mało inteligenty nie znam go :) ale pisze troche na kafeterii i znam ludzi i tutaj tak samo jak w realu :D jak pokazesz sie z tej strony inteligentnej to motłoch bedzie chcial cie zniszczyc trzeba sie dopasowac i udawac debila

Gość KrwawaMery2
"Sex to nie wszystko" a wczesniej pisales, ze MUSI byc dziewica, innej opcji nie ma. To sie troche wyklucza, nie sadzisz? Bo jak by nie bylo to dziewictwo jest wazne tylko w trakcie seksu nie zwiazku. ;) Bo niesmiala, naiwna itd. to moze byc rowniez nie-dziewica :D

Gość Brunet196cmC
oczywiście ze się nie wyklucza jaki masz w tym interes ze splycasz moje wypowiedzi a moze sama jesteś płytka ze bierzesz moje wypowiedzi z kontekstu

Gość Brunet196cmC
kurcze mam dość tego pisania może :) jakaś randka ;) ?

Gość KrwawaMery2
Gdy komus brakuje argumentow zaczyna byc agresywny "moze sama jestes plytka". I dowiedziales sie tego po kilku moich wypowiedziach, tak? Plytka to jest osoba, ktora ocenia kogos przez pryzmat skory miedzy nogami. Poza tym nie sadze by jakakolwiek dziewczyna chciala sie umowic z takim hipokryta jak Ty. Pozdrawiam i zycze milego, samotnego zycia, Brunecie.

Gość prawiczek ma prawo wymagac
dziewictwa

Gość Brunet196cmC
sama jestes hipokrytka :D albo jesteś ślepa ze tego nie widzisz ale to chyba o tobie mówi stare przysłowie napluj świni w oko a powie ze deszcz pada :)

Gość KrwawaMery2
Ja hipokrytka? Uzasadnij prosze, bo poki co tylko i wylacznie mnie obrazasz nie majac ku temu podstaw. Zreszta po Twoich wypowiedziach widac Twoj poziom inteligencji a raczej jej brak. Bo poki co to Ty obrazasz mnie, poniewaz nie potrafisz wymyslic kontr argumentow. Jesli nie potrafisz kulturalnie wyrazic swoich opinii lub kulturalnie odpisyac to nie nadajesz sie do dyskusji. Ja tylko chce Ci cos uswiadomic, ale Tu wjezdzasz na mnie, ze splycam Twoje wypowiedzi i jestem plytka. Tylko widzisz, w Twoich wypowiedziach nie ma czego splycac. Zreszta wlasnie pokazales swoja "klase".

Gość Brunet196cmC
hehe gdzie cie obraziłem ?

Gość Brunet196cmC
pewnie czujesz sie jak stefan niesolowski na fali :D

Gość KrwawaMery2
"Moze sama jestes plytka" "Albo jestes slepa, ale to chyba o Tobie mowi przyslowie napluj swinii w oko a ona powie, ze deszcz pada"

Gość gość
Taki staruch jak ty ma małe szansę na dziewicę.

Gość to nie tak miało być
Mając te dwadzieścia lat, było to dla mnie istotne, że mój pierwszy partner, potem mąż był tym pierwszym. Po latach wiem, jakie to mało ważne. Gdy się kogoś pozna, kogoś wyjątkowego jedynego przestaje to mieć znaczenie, z kim był wcześniej. Ważne jest tu i teraz.

Gość Brunet196cmC
no to rzeczywiście to obraźliwe zapytania ludzie którzy ograniczają sie do wieku naprawdę sa plytcy

Gość Brunet196cmC
przepraszam ze jestem tym zlym :)

Gość Brunet196cmC
ty jestes jakas chora :) ja chcialbym poznac kogos takiego :) a pisz e dziewica bo taka wlasnie kobieta mnie interesuje zeby innej kobiecie ktora jest zagoniona zdeterminowana zeby tez sobie kogos znalezc zeby nie zajmowac jej cennego czasu dz zeby potem nie czula sie skrzywdzona ty mi każesz pisac i szukac argumentów na to wez sie zastanów kobieto ?!!

Gość KrwawaMery2
Czytajze zrozumieniem! Argumentow to ja Ci kaze szukac na to ze jestem "plytka".Poza tym ktos na gorze mial racje, Ty masz 30 lat a zachowujesz sie jak rozkapryszony 18-latek. Na dziewice moze liczyc wlasnie ktos kto ma te nascie lat. Ludzie w Twoim wieku maja juz jakies zwiazki za soba. No chyba, ze Ci sie marzy jakas w moim wieku (21)ale to juz byloby smiesznie.

Gość KrwawaMery2
Poza tym tylko desperaci szukaja kobiet na Kafe. Z reala Cie nikt nie chce i dlatego jestes taki.

Gość Brunet196cmC
to ja nikogo nie chce odrzucam ludzi podświadomie

Gość Brunet196cmC
szukanie to mocne slowo nic na sile a co zlego jest porozmawiac kims z kafeterii czujesz sie jakas lepsza ?

Gość KrwawaMery2
Nie, nie uwazam sie za lepsza. Ale widocznie masz problem, ze zadna w realu Cie nie chce. Wiec jestes desperatem.

Gość Brunet196cmC
mhm :) skad to stwierdzenie ze zadna mnie nie chce :)

Gość KrwawaMery2
Stad, ze piszesz na Kafe.

Gość gość
ty tez piszesz na kafe