Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazek

Polecane posty

Gość gość
I znowu Moorland mnie dziś zachwyciła.

Gość Brunet196cmC
i widocznie osoby typu fiku mikku mL. myślą tylko o jednym :) no cóż to przykre gdyby mi zależało tylko na jednym odwiedziłbym wiadome miejsce przybytku to przykre ze takie osoby zamiast rozumem myślą pipka badz fiutkiem

Gość gość
A ty niby czym myślisz, jak na wstępie wyznaczasz kryterium dotyczące pipki?

powiedział facet który stawia dziewictwo (a z tym fakt bycia w więcej niz jednym związku w życiu) na równi z miłością, zrozumieniem, przyjaźnią i innymi d**erelami w związku które należy olać jeżeli kobieta kiedyś miała partnera z którym uprawiała seks.

Gość gość
Jak kogos nie kochala to nie powinna sie puszczac, proste.

Gość Brunet196cmC
wasze przedmiotowe wypowiedzi swiadcza tylko o tym ze jesteście ofiarami współczesnych czasów :) gdzie liczy się tylko kasa :) wartość materialna :) porostu jesteście zwykłymi hejterami

Gość GrzesznaPanna
Brunecie,czy ty masz 196 cm wzrostu?!Bo uwielbiam wysokich facetów!!Ach i jestem prawie dziewicą!!!:-)

Gość gość
Mój chłopak powiedział mi, że dopiero drugi raz w życiu się zakochał, co znaczy że można kochać kilka razy, więc i roochać się można z każdym kogo się kocha, a jak się kocha to według logiki powyższego komentarza to nie było puszczanie się.

Gość Brunet196cmC
moorland przepraszam cie ale taka kobieta mnie nie interesuje :) mam taka wadę ze jestem hipokryta troszkę hipokryta jeśli tak to opisujesz dla mnie to jest zaprzeczeniem

Gość Brunet196cmC
ale to dobrze ze kochała ale :) nie jestem zainteresowany :)

Gość Brunet196cmC
nie wiem dlaczego to nie jest wytłumaczalne pewnie dlatego ze jestem kompletnym świrem :)

Nie, to całkiem prosto wytłumaczyć. Jest pewna grupa facetów którzy nie mają nic przeciwko bzykaniu się jak młode trzmiele, ale chcą dziewic bo ciężko im przełknąć, że ich partnerka mogłaby kiedyś sypiać z kimś innym.

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Ja jestem dziewicą, ale nie interesuję się takimi dziwakami, wiele innych dziewic też, więc masz ostro ograniczony wybór. Ratuję cię wzrost, możesz startowac do wysokich i niskich.

Gość Brunet196cmC
wiem ze to wbrew logice bo powinienem znaleźć sobie gorąca babkę i jakoś tam doświadczoną a tu zupełnie mnie taka kobieta nie interesuje nadmienię ze nie ze względów fizycznych tylko moralnych :) mentalnych nie wiem jak to nazwać

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
A ty ile miałeś partnerek, bo nie wiem co sądzić o takim co przer****ł i oddal innym dziewczynę używaną, a sam chcę nowej.

moralnych nie, bo sam się do tej moralności nie stosujesz. Raczej kompleksy się odzywają. ;)

Gość Brunet196cmC
nie wiem jak to wytłumaczyć ale jak poznaje kobietę która ma to juz za sobą :) na początku wszystko jest ok normalnie ... przecież ja się jej nie pytam czy jest dziewica ale nagle po przemyśleniach wszystko się kończy ucina i koniec

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Mnie na randce koleś zagadał w stylu "wyglądasz jakbyś była dziewicą", czyli można na wstępie o to zapytać :P

Gość Brunet196cmC
nie mam kompleksów nie moge tu pisac na temat sexu bo odrazu napisza ze sie chwale :) a nie chce wole ten temat zostawic masz prawo myslec co chcesz ! ale czesto mysle ze poprostu kobieta która ma to juz za soba juz mnie jakos nie zaskoczy i mysle ze chodzi o to

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Czyli dziewica zaskoczy...ciekawe czym.

Gość Brunet196cmC
ja nie myślę o kobietach używana nie używana :) to nie ma sensu w ogóle nie chce pisać ile miałem partnerek nie skacze tez z kwiatka na kwiatek itp

a dziewica cię zaskoczy? Myślę jednak, że jakieś kompleksy/niepewność przez ciebie przemawiają, bo chybaby bolało jakby porównała do byłego i okazałoby się, że ją akurat były bardziej zaskakiwał. Po prostu dla dziewicy wszystko jest nowe, a dla doświadczonej kobiety? Niewiele ;)

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Nie chcesz pisać, bo pewnie było dużo. Dużo wg mnie to więcej niż 3.

Gość Brunet196cmC
nie wiem czym i ten pierwiastek nie wiedzy jest interesujący :)

Gość Brunet196cmC
moorland prosze cie :) nie rób analiz psychologicznych psychiatrycznych bo prawda jest taka ze psychologów i psychiatrów zjadam na śniadanie a ciebie nie chciałbym urazić podświadomie

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Ale niedziewica też może czymś zaskoczyć, ale po prostu pierwiastek niewiedzy o niedziewicach cię nie interesuję bo....uwaga nowość: bo jesteś hipokrytą.

nieświadomie, nie podświadomie jak już. To po pierwsze. Po drugie - nie szukasz związku, a podniety. Jedni wsadzają sobie butelki w o***t, inni szukają dziewic w ramach "nowości". Więc nie wyskakuj z potrzebą stałego związku, skoro za jednym z "wymogów" nie stoi nic innego niż twoja fantazja seksualna.

Gość Brunet196cmC
fakt udane życie seksualne jest częścią udanego związku :)