Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazek

Polecane posty

Gość gość
A taka dziewica może być dziewicą, bo nie jest gotowa na udane życie seksualne :o

częścią, ale jak masz zamiar uzależniać związek od swoich fantazji to nie jest i nie będzie to grunt pod stały związek. Zwłaszcza, jeżeli z założenia kłamiesz, bo dopiero po serii postów przyznałeś się, że masz taki fetysz ;)

Gość hejjeeeeaaaaooooouu
Pewnie byś się dobierał do tej swojej dziewicy, bo przecież trzeba jej pokazać co to seks, żeby widziała co dobre!

Gość Brunet196cmC
dla mnie udane zycie seksualne nie wiaze sie doslownie z fizycznoscia bardziej ze stanem umyslu pozdrawiam

Gość gość
Stanem umysłu prowadzącym do rozkoszy cielesnej? :)

Gość Brunet196cmC
aha i nie chodzi mi o gotowość do życia sexualnego ;) dla mnie sam akt zbliżenia :) mhm w sensie dosłownym nie jest tak ekscytujecie jak inne etapy

Gość Brunet196cmC
tak seks zaczyna się w umyśle to długi etap a konczy sie chwila tam na dole i to nie jest az tak podniecające

Gość gość
W takim razie lepiej dla ciebie zostać na etapie fantazji, i może jakiś seks przez internet :) obejdzie się dzięki temu bez tego mniej fascynującego etapu.

Gość Brunet196cmC
hehe to jednak nie to samo :) co kontakt z 2 osoba mam na mysli cieplo fizyczne :) itp

Gość Brunet196cmC
hehe dzieki :D w kazdym razie wiem czego szukam. czas juz spac nie zdarzylem z nikim konkretnie porozmawiac ale z mila checiaz zaczne pisac :) jesli jest ktos zainteresowany to zapraszam :D mail Aries00@tlen.pl

Gość Brunet196cmC
flash1983@tlen.pl

Oto chodzi, że to trochę dziwne, że facet chce dziewicy. Ja rozróżniam osobę pod względem tego czy jest dla mnie dobra i czy podoba mi się fizycznie, nie patrzę na to czy prawik czy nie. To bez sensu. Bo autor tematu może spotkać na swej drodze ładną, kochaną, czułą kobietę, która już miała np. jednego partnera seksualnego, ale rzuci ją dla wrednej, przeciętnej z wyglądu dziewicy. (mówię wrednej, bo stare panny które nie współżyły najczęściej są wredne) Trochę dziwne, nie? Dlatego tu wszyscy się dziwią, że autor określa osobę poprzez pryzmat seksu. Jeśli trafię na tego jedynego nie będę patrzeć czy to prawik czy nie, czy ma rodzeństwo czy nie, czy coś tam i coś tam :P

Gość Brunet196cmC
ja nigdzie nie napisałem ze patrze przez pryzmat sexu widać ze macie problemy ze zrozumieniem tekstu tak wolałbym wredna :D dzieiwce bo dziewica i nic wam do tego

Autorze szukaj zatem wśród zakompleksionych dziewuszek, u kobiety, która zna swoja wartość nie masz szans. Może dlatego ten fetysz? Nie dziewiczy a poszukiwanie posłusznej i neiświadomoej siebie gąski?

Gość Brunet196cmC
oh fiku miku dziewica to mój fetysz :D

Gość Brunet196cmC
Fikku mikku :D tylko widzisz problem w tym ze każdą tezę należy potwierdzić mocnymi i niezbitymi dowodami a ty tego nie robisz i inni tutaj :)

Gość Brunet196cmC
twierdzisz ze związek opieram na fetyszu . udowodnij to bo twoje twierdzenie jest fałszywe

Szukasz osoby do stałego związku an podstawie fetyszu, zmień tytuł na "szukam dziewicy do stałego seks-układu".

Gość Brunet196cmC
znów kolejne fałszywe stwierdzenie ty chyba cała jesteś fałszywa weź mi tu nie fałszuj

Gość Brunet196cmC
weź zacznij pisać konkretnymi argumentami nie mam 15 lat żeby siłować się w stylu moja racja moja racja nie bądź monotematyczna czy jesteś zła ? to ty to napisałaś osobiście cie nie znam wiec nie będę oceniał

Gość Brunet196cmC
fetysz byłby jakbym pierdzial ci co rano prosto do nosa w ramach gry wstępnej

Gość paulenka
haha, aż miło poczytać jak się tak przekomarzacie, no naprawdę - nie trzeba iść do kabaretu... przepraszam jeśli któregoś z was uraziłam ale taka jest prawda

Gość Brunet196cmC
:) hehe to nie ja pisalem o pierdzeniu ;)

Zabawny temat. Autor ma prawo do pragnień, ALE skoro umieszcza to na forum PUBLICZNYM to inni mają także prawo do wypowiedzi. Gdyby pisał "chcę dziewicy i tyle, mam taki fetysz i mam nadzieję, że jakaś się skusi" to myślę, że wielu by się nie wypowiedziało. Ale on wali farmazony o związkach i o tym jak kobiety patrzą przedmiotowo równocześnie uzależniając związek od istnienia tej niesamowitej błony. A hipokryzja zawsze razi w oczy ;) ­ Aczkolwiek współczuję, skoro autor został zmuszony do pisania tego na forum tzn. że jednak nie jest zbyt ciekawym kąskiem dla dziewic:) A to bywa dość bolesne gdy nie możemy spełnić naszego pragnienia mimo starań.

Gość Brunet196cmC
fiku postaw sobie taróta to dowiesz sie jaki jestem

Gość Brunet196cmC
fiku miku prawda jest taka ze nie da sie obliczyc tego kto cos ma w sercu i w duszy w umyślę itp ;D j

Gość gość
skąd jestes brunecie? ;)