Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brunet196cmC

Szukam dziewicy najlepiej interesuje mnie stały zwiazek

Polecane posty

Gość Dywan w rzyci
W dodatku na ogol typy mysla jak ten powyzej ze c**ka sie " rozregulowuje" od seksu.... Od porodu to tak....naturalnego ale seks to nie...no chyba ze ktoras uprawia fisting, glowing, tulowing albo lubi sobie tam od czasu do czasu wlozyc melona.

Gość Brunet196cmC
hle hle az sam sie smieje szczerze to chyba mialem dzis piekny sen nie wiem sam snilo mi sie ze poznalem pewna dziewczyne. Spotykalismy sie nie wiem nie liczylem ale chyba z kilka razy pozniej zaprosiłem ja na kolacje przy świecach:) nie wiem co jedlismy ale byly swiecie czerwone wino no i chyba to byla kaczka pieczona rozmawialiśmy ze sobą długo potem usiedlismy z winem na kanapie :) wlaczylem dla niej jakis film :) przytulila sie do mnie ja ja tez przytulilem :) potem ja pocalowalem :). Całowaliśmy sie przytulaliśmy pozniej zaczęliśmy sie kochać namietnie przy świecach pozniej gdy juz skonczylismy :) lezelismy obok siebie i ona zaczela plakac :) przytulilem ja i spytalem dlaczego placze ona wyznala mi ze to jej 1 raz odp ze ja kocham i sen sie skonczyl

Gość gość
mam 60 lat i nie dalam sie dotknac -przelecisz mnie?czekalam na ciebie cale zycie chyba mnie nie zawiedziesz:

Gość Brunet196cmC
przyznam sie szczerze ze polowe tekstów tutaj nie ja pisze chyba czas zarejestrować nicka

Gość Brunet196cmC
prawda jest taka ze inspiracja do tego tematu jest ten sen który opisalem wyzej nie wiem dlaczego !! nie wiem dlaczego ktos tutaj za mnie pisze i odwala cala brudna robote !

Gość Brunet196cmC
jestem zaskoczony ze moj temat ma tyle odpowiedzi :) dzieki podszywaczu za brudna robote :D

Gość paulenka
bruneciku ale się rozkręcasz tu widze. sen piękny przyznaje lecz sen to nie jawa i sny rzadko się spełniają ale skoro masz takie marzenie to życze żeby to się spełniło ;-)

Gość gość
Jak wolisz ciasne dziurki to co zrobisz jak Twoja partnerka urodzi dziecko? Rzucisz ja bo jest "rozregulowana"? Zdziwie sie, jesli z takimi pogladami znajdziesz jakaakolwiek nieidiotke...

Gość goscio
Ja lat 20, z Poznania, szczupły, szukam dziewczyny z nijakim doświadczeniem, bądź dziewicy (drugie mile widziane - choć znając ten świat, to pewnie wyzwanie) w celu znajomości/układu. Nie mam tutaj na myśli żadnego sponsoringu, ani nie jestem kolejnym poszukującym byle czego desperatem. Z drugiej strony nie jestem też nikim poszukującym wielkiej miłości i zachowującym siebie samego tylko dla ów jedynej. Po prostu - nigdy nie interesowały mnie związki, nawet takie przelotne, poniekąd też nie było na nie okazji (i NIE, nie musi to od razu oznaczać żem szkaradny). Zajmuję się swoim i jakoś specjalnie mi nie spieszno. Jednak gdyby znalazła się jakaś bardziej intrygująca okazja? Możliwe. Bardzo ciekawe zatem, czy być może natknie się na to ogłoszenie jakaś wcale-nie-najbardziej-szkaradna-na-świecie kobieta z przedziału 18-25, znajdująca się w podobnej sytuacji i wyrażająca podobne priorytety, potencjalnie chętna na wykorzystanie mych "bratnich" preferencji (nie zaś łacha na pieniądze, jakich pełno). Zakładam, że nawet sama tylko rozmowa z taką osobą mogłaby okazać się dość ciekawa, w końcu byłaby to dość bratnia dusza pod tym względem. Kontakt poprzez email (intrower@o2.pl). I fakt, wątpliwe, by swego rodzaju "fantazja" spotkania właśnie takiej osoby doszła do skutku, ale jak się nie spróbuje chociaż poszukać, to się nigdy nie znajdzie.