Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olggggguniaaa

Czy czerwone skorzane rekawiczki są wulgarne

Polecane posty

Gość olggggguniaaa

Jak uwazacie. Zaraz wstawie link. Dostalam jako prezent i mam mieszane uczucia. Planowalam je zalozyc do czarnej, skorzanej ramoneski oraz czarnej prostej kiecki do kolan/ do musztardowej dzianinowej sukienki i zwyklych obcasow typu cambelle (ciemnobrozowych).

Gość gość
To dla curew i szmateksów, porządna dziewczyna nosi czarne na drutach własnoręcznie robione.

Gość olggggguniaaa
Proszę o jakieś poważne odpowiedzi. Z reguły noszę ciemne rzeczy: czerń, szarośc***Przełamuję je beżami oraz bielą. Nie lubię wielu ozdób i dlatego się zastanawiam czy wypada coś takiego założyc. Dla mnie to ektrawagancja!:) Czy mógłby się ktoś obiektywnie wypowiedziec? Oczywiscie ktoś z dobrym gustem:) :*

Gość olggggguniaaa
Serio nikt? Proszę o biektywne opinie!:)

Gość gość
absolutnie nie.... wulgarnie będziesz wyglądać jak założysz mini ledwo zakrywające duuupe i skórzane kozaki na szpilce, za kolano

Gość olggggguniaaa
Dziękuję za opinię. Jak już pisałam czerwony to kolor który mogę podziwiac na kims ale sama rzadko zakladam (chyba ze w formie szminki hihi) :) Dlatego się waham w obawie uzyskania wulgarnego efektu:)

Gość ania22312321313
nie sa, nie wiem skąd ten pomysł... tak samo można by było powiedziec ,że czerwona sukienka, paznokcie czy buty są wulgarne

Gość sierść psa
bardzo proszę i błagam prawie na kolanach, nie podawaj dłoni facetowi na przywitanie w rękawiczkach nawet czarnych do całowania dłoni

Gość olggggguniaaa
Dziękuję za opinię. Jak już pisałam czerwony to kolor który mogę podziwiac na kims ale sama rzadko zakladam (chyba ze w formie szminki hihi) :) Dlatego się waham w obawie uzyskania wulgarnego efektu:) Przyzwyczaiłam się do szarości, granatów, beżu i bieli na codzień:)

Gość sierść psa
do czerwonych rękawiczek skórzanych spoko pasuje sukienka w kolorze czerwonym, masz dobry gust

Gość ania22312321313
a masz ciemne czy jasne włosy? bo brunetkom i szatynkom pasują włąsnie takie kolory jak czerwien, żółty...

Gość gość
mnie się rękawiczki podobają ale nie wszystko na raz, nie ze skórzaną ramoneską, sukienką ledwo za pupę i niebotycznymi szpilkami po prostu jeden wyzywający element

Gość olggggguniaaa
Czerwonej sukienki nie założę. Myslałam o czarnej, tuż przed kolano i z dekoltem w serek albo musztardowej dzininowej (w takim przydymionym odcieniu) plus czarna skórzana motocyklówka i buty na słupku:)

Gość sierść psa
jednak czerwone rękawiczki nie będą pasować do białych kozaczków, będziesz wyglądać jak flaga narodowe, zatem radzę do czerwonych rękawiczek jednak wskocz w czarne kozaczki , będzie kontrast

Gość olggggguniaaa
Ta ramoneska jest matowa, a sukienki obie bardzo minimalistyczne (żadnych zamków czy ozdóbek, których wprost nie cierpię). Jedna jak mówiłam to dzianina dobrej jakości w kolorze musztardowej żółci a druga to czarna gruba bawełna tuż przed kolano. Buty to takie proste obcasy na słubku, sznurowane do kostki:)

Gość olggggguniaaa
Ale o czym Ty mówisz? Jakie białe kozaczki? Naśmiewasz się ze mnie czy jak? Uważasz, że te rękawiczki są jednak wulgarne? Przecież ja nic nie pisałam o białych kozakach!

Gość sierść psa
a dlaczego nie chcesz do czerwonych rękawiczek założyć sukienką ledwo za pupę ?

Gość olggggguniaaa
Własnie mam naturalny ciepły blond z pasemkami. Nigdy nie farbowałam. I jasną karnację. Ale czarny dobrze się na mnie prezentuje przy odpowiednim makijażu oczu i wieczorowym świetle.

Gość gość
ekdytseaganckie

Gość gość
Nie zwracajcie uwagi na sierść psa on jest psychiczny.

Gość sierść psa
dokładnie tak, doskonale skoro masz naturalny ciepły blond z pasemkami. Nigdy nie farbowałaś. I jasną masz karnację. i czarny dobrze się na Tobie prezentuje przy odpowiednim makijażu oczu i wieczorowym świetle to tak 3maj i pokaż się tylko w czerwonych rękawiczkach a ubrania zostaw w domu !

Gość olggggguniaaa
Wlasnie nie rozumiem czy on chce mi powiedziec, ze te rekawiczki zaprezentuja mnie jako k***wke czy ze sa ladne... No cóż, może zechce mi coś rozjasnic:)

Gość gość
nie rozumiesz ? facet jak facet, woli kobietę jak ją natura stworzyła, gołą i wesołą :-P ostatecznie w rękawiczkach !

Gość olggggguniaaa
No nie wiem czy by chciał abym z nim poszła goła i wesoła do pubu na przykład:)

Gość sierść psa
no weź pomyśl , czy wyrzucisz na bruk faceta, który jest goły ale w ostrogach?

Gość olggggguniaaa
Oczywiście, że tak!:)

Gość gość
sierść psa won spać dziadku

Gość sierść psa
i o to chodzi Matko Polka, to gdzie jutro zaparkować aby z bukietem róż Panią przywitać i zaprosić POWIEDZMY na kawę w przyjemnym towarzystwie ?

Gość olggggguniaaa
Ok, umówię Cię z moim chłopakiem jeśli masz ochotę:)