Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latynoska 21

dlaczego faceci obsikuja ubikacje

Polecane posty

Gość latynoska 21

To moj drugi temat,bo w pierwszym napomknelam o sikaniu i o tym,ze nie myjecie rak po szczaniu.Trzepiecie jak skonczycie i brudzicie przez to muszle i zeby bylo milej zaden nie wyciera po sobie- czysciochy!! Wasza wiekszosc nie potrafi celnac nawet do muszli tylko oblewa bokami.To mnie przerasta jak pomysle co by bylo gdybyscie mieli w domach osobne klopy.Domnie jak przychodza koledzy to nie wpuszczam do lazienki,bo nie mam zamiaru sprzatac jakichs szczochow.Wogole to nie wyobrazam sobie zeby korzystac z czyjegos wychodka,to nie higieniczne

Gość latynoska 21
Moze zbyt intymne poruszenie ale tak jest i tylko wy mozecie odpowiedziec.Ewentualnie jakas kobieta ktora widzi to samo co ja...

Gość gość
bo mysli, ze jest psem i musi zaznaczyc teren :D

Gość gość
Mój facet s*ka na siedząco i nie ma takiego problemu. Twój facet chyba cię nie kocha skoro jest sprawnym człowiekiem, a pozwala ci oglądać i wycierać jego mocz. Rozumiem jak ktoś jest chory, ale jeśli jest zdrowy i za wszelką cenę chce stać kiedy sika to sam powinien po sobie wytrzeć tak żebyś ty tego nie widziała i nie musiała się brzydzić.

Gość fdsfsdas
Facet, który nie potrafi trafić do muszli klozetowej to nieudacznik. Nawet dobrze sikać się nie nauczył, a tyle lat to robi, to pewnie do seksu ma taki sam brak talentu. Też nigdy się nie nauczy trafiać penisem w odpowiednie punkty.

prawdziwy facet szcza tylko na stojaca :D chodzi tutaj o wyrobiona technike ... co do mycia rak to podstawa no

Gość fdsfsdas
Facet powinien nauczyć się dobrze korzystać ze swojego penisa, a nie tak, że jest penis, a sam facet na doczepkę do niego.

Gość fdsfsdas
do sosssssss - Prawdziwy facet przede wszystkim potrafi trafić do celu. Jak nie potrafi to tylko się kompromituje takim sikaniem.

oczywiscie ze jak dorosły mezczyzna nie trafia to znaczy o jego kulturze... w ogole ja nie wiem z jakimi facetami sie zadajecie :D

Gość jasna tylnia
obsikuja ubikacje bo nie maja wstydu! moze gdyby zaczeli myc kible docenili by czyste muszle

powiem ci na swoim przykładzie. Ja swojego jak tylko na zewnątrz wystawię to tak się rwie że obiema rękami muszę go trzymać,a i tak niezawsze mi się udaje.

Gość latynoska 21
ARRCKI :D a do dziurki trafic umiesz?

Gość latynoska 21
U mnie juz zadnego faceta w domu nie bedzie.Zanim kogos zaprosze to najpierw ja odwiedze jego,zeby sprawdzic jego higiene.Jak mozna szczac na stojaco?To jest perwersja!!Co?!Nie widzicie z odleglosci?Moze do okulisty trzeba sie udac.Moze w okularach bedziecie szczac jak nalezy?

Gość gość
to co ty masz za znajomych co ci kibel obszczywają

Gość gość
Obsikują bo wydaje im się że siusiak jest dłuższy niż w rzeczywistości jest :-) Ja mam tabliczkę z uwagą , przyklejoną do sedesu. Nie da się przeoczyć :-)

Gość gość
ja jestem kobietą i poza domem jak sikam na małysza to też nic nie wycieram, bez przesady :)

Gość gość
Bo jak tu trafić do takiego małego kibelka po flaszce i 6 piwach ?

Gość gość
Jestem za tym, zeby szczac po krzakach

Gość facet 30 plus
A ja sikam na siedząco bo tak niczego nie opryskam Myślicie że jak traficie w dziurę to bezie czysto? Kupa prawda

Gość gość
To ty facet nie jesteś tylko pista

Gość facet 30 plus
Ja jestem facet szanujący czyjąś prace a ty jesteś ignorantem i fiutem

Gość gość
Jestem ignorantem bo ja po sobie sam kibel myję a nie robię z siebie c***y żeby tylko tego uniknąć k*****e .

Gość gość
:-) opsikują ubikacje bo maja wstret w dotykaniu tekiej deski na ktorej siedziala taka dupa smierdzonca śledziami jak twoja:-)

Gość gość
obsikują ,bo nie myślą w danej chwili o sikaniu i trafieniu do celu, tylko o tysiącu innych rzeczy.Wniosek-mają coś z mózgiem.

Gość gość
Rownie dobrze mozna powiedziec, niech babska szczają na stojaco,:-) a co mnie to ze nieumie niech sie ciotka nauczy. A niebedzie mie p***a babskich zachowan w sraczu uczyc.:-)

Gość gość
autorko tematu w wieku 12 lat może jeszcze chłopcy obsikują deske, jak dorośniecie np. do 18 lat to powinno być ok ;) . . . . . .

Gość gość
facet 30 plus - jedyny normalny na tym forum. Ja nienawidze jak ide z dzieckiem do publicznej toalety a tu cała deska zaszczana albo zasrana. Świadczy to o was źle..pewnie w domu syf. Tak trudno wziąć papier i to wytrzec żeby sie ktos po was nie brzydził?

Gość gość
To że kiedyś w czasach kamieniołomów nie było toalet i faceci szczali w krzaki nie znaczy że macie takie zachowanie przynosić do XXI wieku.Wstyd drodzy panowie.